3. Rácalmási Szigetfutás - futó, terepkerékpár, nordic walking és gyalogtúra

2021/06/20

Sok szeretettel várunk mindenkit sportnapunkra, ahol az egész család megtalálja a neki megfelelő mozgásformát és távot. Lesz sok-sok háttérprogram, zene-bona, nyár és jó hangulat!

Rácalmás Jankovich Miklós köz 5-7.
2021-06-20
Nagy Gábor
+36 70 323 7220
info[a]racalmasiszigetfutas.hu
Hirdetés

3. Rácalmási Szigetfutás - futó, terepkerékpár, nordic walking és gyalogtúra-Kiírás


3. Rácalmási Szigetfutás - futó, terepkerékpár, nordic walking és gyalogtúraimg

Rendezvényközpontunk a csodálatos rácalmási Jankovich-kúria - Rendezvény- és Turisztikai központ, mely egy XVIII. században épült, festői szépségű, gyönyörű parkokkal övezett barokk építészeti műemlék. A régió egyik legszebb épületegyüttese. A futás helyszíne a Rácalmási Nagy-sziget és Ártéri Tanösvény, valamint a Duna part turista útvonalai és kerékpárútja. A sziget természetvédelmi oltalom alatt áll, a Duna-Ipoly Nemzeti Park része.

 

Nevezés

Nevezési díj tartalma:- Egyedi befutóérem- Befutócsomag ajándékokkal- Rajtszám - Chipes időmérés- Ebéd- Frissítés verseny közben- Dobogósok külön díjazása- Tombolasorsolás nagy értékű nyereményekkel- Elsősegélynyújtáshoz mentőautó biztosítása- Ingyenes szűrővizsgálatok- Ingyen kerékpár szerviz- Közös bemelegítés a Gymstick csapatával- Ötpróba pontgyűjtés ADIDAS ajándékokért- Izomlazító sátor- Decathlon játszótér- Egyéb háttérprogramok, társasjátékok- És nem utolsó sorban zene, jó hangulat, folyamatos műsorvezetés Magyar Norbival

3 km - 2500 Ft 5 km - 3500 Ft 11 km - 4500 Ft 22 km - 5500 Ft

 

Díjazás

Futamonként és nemenként az első három helyezett külön díjazásban részesül.
(Gyerekfutam 3km, és nordic walking gyalogtúra kivételével.)

Hirdetés
Hirdetés