19. Mikulás Kocogás Esemény

2022/12/11

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

2022-ben a Pici Reménysugár alapítványt és benne Danit támogatjuk, aki extrém koraszülöttként több feljesztési problémával is szembe kell nézzen minden nap, és a mellette hősiesen álló szülei is...mi meg mellettük!

Go Active Fitness Klub (Gozsdu udvar közepe), Budapest
2022-12-11 - 0000-00-00
Méhes Krisztián
+36 20 915 6070
krisztian[a]mikulaskocogas.hu
Hirdetés

Kiírás


19. Mikulás Kocogásimg

 

Az eredeti, az egyetlen és a legvidámabb karácsonyi hangulatú kocogás érkezik ismét Budapest belvárosába. 19 még gombócból is sok! Az éneklő, kacagó, tornázó és legfőképpen fürdőruhás Mikulások jótékony célja a jókedv, mosolyok és fényképezőgépek előcsalogatásán túl idén a Pici Reménysugár Alapítvány (19281218-1-42) munkájának népszerűsítése és Dani (egy extrém koraszülött kisgyermek) fejlesztésének segítése lesz, amihez a támogatásokat és nevezési díjakat használjuk fel. Az alapítvány (Dani szülei) célja a hasonló helyzetben lévő családok számára segédeszközök biztosítása. Elindítjuk az Életre Nevelve programot is, ami egy több éven átnyúló kezdeményezés. Célja az árvaházból kijövő gyermekek beilleszkedésének és egyenlő esélyeinek segítése az ország közel 500 gyermekotthonában.

Sok kocogónk jön el akár 10-15 éve minden évben, lesz olyan kislány, aki először anyukája hasában jött velünk, utána pedig babakocsiban, és lesz olyan idősebb kocogónk is, akinek kedvéért az egész csapat kicsit lassabban fog kocogni, hogy jönni tudjon. Együtt erősebbek vagyunk! A kocogás után a Széchenyi Fürdő lépcsőin és a szaunában éneklünk tovább.

Az idő és a hó nem akadály, mert képzeljük is el mi lenne, ha az általunk támogatott alapítványokban dolgozók is pihennének, amikor tenni szükséges!

A 18 átkocogott év alatt többek között segítettünk már a cukorbeteg-, majd a rákos-, a halmozottan hátrányos helyzetű és tüdőbeteg gyermekeken (lista a weblapon).

Program: 2022. december 11-én, 12:00-tól gyülekező a Go Active Fitness Klubban (Gozsdu udvar közepe), 14:00-tól kocogás, 14:45 visszaérkezés, 16:00 átmegyünk melegedni a Széchenyi Fürdőbe.

A látványos kocogás útvonala a Go Active (Gozsdu udvar) – Vörösmarty tér – Vígadó tér – Váci utca – Erzsébet tér – Go Active, mosolyt csalunk a járókelők arcára, fekvőtámaszokat nyomunk az úttesten, kifekszünk napozni az aszfaltra, és karácsonyi énekekkel lopunk egy pillanatnyi melegséget az ünnepek előtt amúgy felbolydult főváros szívébe. A csökkentett öltözék miatt (rövid ruha, illetve fürdőruha) szinte kötelező a jókedv és az emberek érdeklődése az utcákon.

Célunk, hogy a közvetlen adományok mellett az emberek figyelmét az

Pici Reménysugár Alapítvány (19281218-1-42) irányítsuk, mikor az adójuk 1%-ról döntenek majd!

Kérjük a tisztelt média képviselőit, hogy lehetőségeikhez mérten segítsenek a kocogást beharangozó-, és utólagos tudósításokkal, esetleg riport-műsorokban történő megjelenésekkel!
Felhasználható fényképek és videók a FB oldalon találhatóak!

 

Nevezés

A nevezési díjak: 3.000 Ft felnőtt, 2.000 Ft gyermek, 5.000 Ft család.

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés