Menü

2006.06.26.     Hozzászólás 0

Spinning AFTERnoon az A1 Material Wellness-Teraszán

Nagy sikerrel rendeztük meg 2006. június 9-én az A1 Material Központban Wellness-teraszunk első nagy eseményét, ami az idei nyári szezon nyitó rendezvényének számított. Az egész délutánt és estét betöltő programunk a Spinning afternoon elnevezést kapta, amelyen közel 120 spinningelni vágyó vendég gyűlt össze Magyarország különböző részéről.
Az órákat népszerű tanáraink tartották különböző stílusban. Volt olyan óra, ahol a páros óratartást Lovas Kata és Pétercsák Petra segítségével latin ritmusokra tekerték végig a résztvevők, így a tekerés mellett a hangulat is latin „feelingben” zajlott.


A tűző napsütésben kezdődő 8 órás tekerés Paksi Attila órájával indult, amit Kis Norbert „Spiki” felejthetetlen órája forrósított tovább. Volt, amikor élő konga kíséretében tekertek Ézsiás Péter óráján, máskor a progresszív zene kedvelői is megtalálták számításaikat Körtvélyessy Ákostól megszokott hangulatban. Regős Tündi energetikája és elhivatottsága is nagy erőt adott a három órája tekerő vendégeknek. A második körben a már fáradni látszó vendégeket Ruzsinszky Márti jókedve és „jump” sorozatai izzasztották tovább a már hetedik órája tekerő fanatikusokat. A rendezvényünket Kis Norbert „Spiki” fejezte be, kifejezetten a záró órára készített, tőle már megszokott egyedi órastílusával.
 

Jó volt látni a sok mosolygós és energiával teli sportolni vágyó spinningest, akik egyszerre megtöltötték a budapesti panorámát kínáló teraszunkat.

 
Közkívánatra a rendezvény sorozatunk folytatódik, kedvcsinálóként tekintsd meg fotókat a spinning afternoon-ról.