Power Jóga

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2005/08/01
Egy olyan világban, ahol mindenki rohan, gondolataink őrült módon csapongnak, értékrendszerünket multinacionális vállalatok által fizetett hirdetések manipulálják, emberi kapcsolataink és saját lelkünk ápolására, pedig egyre kevesebb időnk jut, nagy szükség van a jógára.
Hirdetés

Egyre többen keresik az idő megállításának módját. Mind többen fordulnak a különböző keleti mozgásformákhoz és az azokhoz kapcsolódó mentális technikákhoz, egyfajta megnyugvást, ellazulást keresve.
A több ezer éves jóga rendszerek új alternatívát kínálnak azoknak, akik kutatják önmagukat, keresik a lelki nyugalmat és az önmegismerés útján új tapasztalatokra vágynak.
A jóga nem csupán testgyakorlatok rendszere, mint azt sokan gondolják. A jóga ennél sokkal több. Tudomány és gyakorlati filozófia, amelynek építőkövei az erkölcsi és etikai törvények gyűjteménye, a légzés, a testgyakorlatok rendszere, a koncentráció, a meditáció, az anyagi világtól való visszavonulás és a megvilágosodás. A jóga csodálatos utat kínál ahhoz, hogy megteremtsük a testünk és lelkünk közötti harmóniát.
A Power Jóga az Amerikába áttelepült jóga guruk által kifejlesztett rendszer, amely a nyugati világban a legkönnyebben alkalmazható. A Power Jóga rendszeres művelése erősíti a testet, gerincünket egészségesen tartja, hajlékonyságunkat nagyban fokozza. Nagyon fontos eleme a légzőgyakorlatok és a különböző testtartások tökéletes szinkronizálása. A gyakorlatok végrehajtása komoly összpontosítást kíván. Ily módon a testgyakorlatok és légzőgyakorlatok alkalmazásával megtapasztalhatjuk a lélek lecsillapodását, az elménk irányításának élményét, amely továbbvezet minket a koncentráción keresztül a meditációba. Természetesen a jóga, tanulási folyamat is. Minden egyes jógafoglalkozás során egyre többet tapasztalunk meg testünkről, lelkünk működéséről. Újra és újra átélhetjük a gondolatok irányításának és kontrolljának élményét, amely egyre közelebb visz minket a belső csend, az ellazulás és a meditáció nyugodt világába.
Tanfolyam időpontjai: 2005 október 15.
Jelentkezési határidő: 2005 október 1.
A tanfolyam ára: 60.000 Ft + ÁFA
Részvételi feltételek: Helyi regisztrációs díj: továbbképzés jellegű tanfolyamainkra mindig a kurzus kezdete előtt postán postán vagy banki átutalással kell befizetni a részvételi díjat. Azok a résztvevők, akik a helyszínen fizetnek, 5.000 Ft+áfa regisztrációs díjat számítunk fel
Részletes információ
Jelentkezési lap

Forrás: www.fitnesscompany.hu
Hirdetés
Hirdetés