Menü

2010.03.29.     Hozzászólás 0

Pazar hangulat a tavasz legnagyobb aerobik buliján

Remek hangulatban 1400 mozogni vágyó részvételével zajlott le a 4. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap.


A tavasz legnagyobb aerobik eseményét a SYMA csarnokban rendezték meg március 28-án. A sportág szerelmeseit népszerű előadók, és remek óratípusok várták – az összegyűltek mindegyiket bátran kipróbálhatták. A résztvevők összesen 9800 aerobik órát teljesítettek.

 

A fellépők egymás után léptek színpadra, a sort Gáspár Kata nyitotta, aki Aerobik Mixével kellően megalapozta a jó hangulatot. A folytatásban Horváth Gréta vette birtokba a színpadot, hogy a pilates rejtelmeibe vezesse be a főként hölgyekből álló közönséget.

Varró Gyula a lendületes Aerobik Performance-szal készült, a résztvevők élvezték a Coca-Cola Testébresztő Nagykövetének óráját. Ezután Béres Alexandra vette át a terepet: a fitneszkirálynő kislánya szülése óta először tartott órát ennyi embernek, Súlykontroll programját minden résztvevő élvezettel csinálta végig.

 

Az alakformálás után ismét a táncé volt a főszerep: Kiss Gábor Afrodance-szel és kongás kísérettel érkezett. A dance után Kis Mónika Testsúlyegyensúly – Preventív Gerinctréning órája következett, végül a Chili Salsa csapat fergeteges Salsa Free Style órája zárta a nap programját.

Az összegyűltek az órák közti szünetekben sem unatkoztak, hiszen az egészséges életmód jegyében várták őket az Életmód Expo kiállítói, illetve a legújabb eszközöket felvonultató Fitnesz Parkot is.

 

A 4. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap szervezője, a BSI legközelebb a futókat várja, április 18-án a jubileumi 25. T-Home Vivicittá Városvédő Futáson.

Olvass többet a témáról: aerobic