NordicTrack FreeStrider 35SI - az új fitnesz kategória

Támogatott tartalom
Támogatott tartalom
2012/02/08
A NordicTrack FreeStrider 35Si aranyérmet kapott a Fitness Equipment Awards szavazásán a teljes testet megdolgoztató fitneszgépek versenyében.

S a győzelem oka, hogy a futurisztikus külsővel, professzionális anyagminőséggel rendelkező egyedi fitneszgép új fitnesz kategóriát teremtett, mely ötvözi az elliptikus tréner és a lépcsőzőgép tulajdonságait. 

Hatalmas lépéstávolságának (max. 88 cm) és az elektronikusan állítható ellenállásának köszönhetően használatakor több kalóriát égethetsz el, mint a hagyományos ellipszis trénerekkel, taposókkal. Ugyanakkor használhatod a lépcsőzőgépekre jellemző, az általad tetszőlegesen meghatározott lépéshosszal is, így személyre szabottan végezheted a mozgást. 

Nagy felbontású LCD kijelző, sztereó hangszórók, ventillátor és az új Ifit Live biztosítja, hogy edzésed még szórakoztatóbb legyen.

82140-ntrack.jpg
82140-ntrack.jpg

Az Ifit Live jóvoltából vezeték nélküli internet kapcsolatot létesíthetsz az otthoni edzőgépeden, így a Google maps segítségével lehetővé válik számodra, hogy a világhálón magad válaszd ki a terepet melyen edzeni szeretnél és figyelemmel kísérheted a fejlődésedet a kijelzőn. A lehetőségek tovább fokozásaként az Ifit Live program automatikusan vezérli az emelkedőknek megfelelő ellenállásokat, amellyel úgy érzed, mintha valós pályán edzenél.

Edzhetsz Julian Michaels-el és megtervezheted saját fitnesz programodat. Automatikusan letölthető edzésekhez juthatsz, amit egyúttal feltölthetsz a saját profil oldaladra. Szervezhetsz versenyeket a barátaiddal a Facebook-on. Mozoghatsz a kedvenc ritmusodra a beépített hangtechnika segítségével. Nem kell mást tenned, mint csatlakoztatni az Ipod-od vagy az Mp3 lejátszódat az Interplay™ porthoz a kiváló hangminőségért. 

82140-ntrack02.jpg
82140-ntrack02.jpg

A legújabb Coolaire™ ventillátor technológia biztosítja számodra, hogy mozgás közben frissen és komfortosan érezd magad, és ez által tovább bírd az iramot. A könnyebb állíthatóság érdekében a kifinomult ventillátort közvetlenül a konzolba építették. Figyelemmel kísérheted edzésedet a zöld háttér megvilágítású kijelzőn, amely mutatja a pulzusértéket, a lépésszámot, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát.  A vezeték nélküli mellkasi pulzusérzékelő segítségével a megfelelő zónában tudod tartani az edzésedet.

 

 

 

Tipp: Ha szeretnéd személyesen kipróbálni a FreeStridert, akkor a hazai forgalmazó bemutatótermeiben kipróbálhatod a gépet mielőtt döntenél és a szakemberek segítségével kiválaszthatod a testsúlyodnak, alkatodnak, igényeidnek és természetesen a pénztárcádnak megfelelő trénert.

Hirdetés