Hétvégi programajánló

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/04/17
Az április 22-i hivatalos Föld Napját megelőző vasárnap számos szabadidős programajánlat közül válogathatunk. Most hétvégén se üljünk otthon (sokat), aki teheti mozduljon ki egy kicsit. Adunk ötletet, hogy hová!
Hirdetés

A túrázni vágyóknak bőséges választék áll rendelkezésükre, hála a különböző túristaegyesületeknek. A túrázók szerint a természet éppen most mutatja legszebb arcát a kirándulóknak, ezért érdemes a hétvégén egyénileg, vagy szervezetten elindulni a természetbe. Hétvégén a Bükkben és a Mátrában is szerveznek túrákat.

Az extrémebb programok szerelmesei a miskolci Factory napok keretében kapcsolódhatnak ki. Inline és Skateboard Jam várja a kilátogatókat, akár neveznek, akár nézőként érkeznek.

Az újdonságok, illetve a még kevésbé ismert sportok iránt érdeklődők számára a Magyar Futásíjászok által szervezett Pilisszentkereszt Kupán lehetőségük nyílik megismerkedni a futásíjászattal. Nézőként is izgalmas program, de aki kíváncsi, személyesen is kipróbálhatja a futásíjászatot.

Testi és lelki felfrissülést kínál a 3. fitt.info Fesztivál a Syma csarnokban szombaton, exkluzív aerobik órákkal, illetve a 2. Canderel Yoga & Wellness Day, melyet a Magyar Testnevelési Egyetemen rendeznek vasárnap.

Az egyik sokakat érintő rendezvény hétvégén a Criticalmass kerékpáros felvonulás lesz, ahol többezer kerékpárossal együtt bárki demonstrálhatja a kétkerekűek létjogosultságát a nagyvárosokban is.

 

Akár egyedül, akár másokkal, akár szervezetten, vagy csak úgy bele a nagyvilágba, biztosan nem bánod meg, ha kimozdulsz a hétvégén és hátad mögött hagyod a város, vagy a hétköznapok szürkeségét. A hétvégi programokról bővebbet az Eseménynaptárunkban találsz.

És hogy a hétvégi teljesítmény ne vesszen feledésbe, írjd fel az edzésnaplóba a hétvégi sportolás eredményeit, mutogasd büszkén másoknak, vagy legyen jó összehasonlítási alap a következő edzéshez. Ha mindezeken túl még a Sportbarát akcióban is részt veszel, az iskolád, településed hírnevét is emeled!

 

Mozgásvilág.hu