Menü

2009.03.04.     Hozzászólás 0

Fitnesz nyílt nap, Nőnapi túra, Futóversenyek - Hétvégi programajánló

Vasárnap Nőnap lesz, itt a remek alkalom, hogy túrázni menjünk a Budai-hegyekbe, vagy családostul részt vegyünk a Fitnesz nyílt napon a Decathlonnál. Nyílt nap lesz a Premier Fitness klubban is és számos futóverseny is elrajtol hétvégén...

Nőnapi séta a Budai-hegyekben

Bizony kedves Uraim, e héten vasárnap Nőnap lesz! Nem azért szólok, hogy lázas ajándékvásárlásba kezdjen bárki is, vagy mélyen a zsebébe nyúljon, elég, ha apró figyelmességgel kedveskedünk hölgyismerőseinknek.
A természetkedvelő hölgyeket például elvihetjük túrázni a Normafa - Csacsi-rét - Makkosmária - KFKI útvonalon, ahol a szervezők Nőnapi köszöntővel készülnek.

Bővebb infó...

 


X2S téli triatlon OB és terepduatlon

Második alkalommal kerül megrendezésre a X2S-KONA TEAM szervezésében Galyatetőn téli triatlon verseny, egyben Országos Bajnokság, a tavalyihoz hasonló pályán - több hóval és hasonlóan nehéz pályával. A versenykiírás szerint hó hiányában csak a terepduatlon kerül megrendezésre, hó esetén mindkettő szám.

A PANASONIC magára vállalta a díjak biztosítását, egy nagyon szép készlet érkezik a versenyre. Érmek is bőven lesznek, hiszen nemcsak a Szövetség által adott OB érmek, hanem a gyöngyösiek által felajánlott érmek is a versenyzőkhöz kerülnek. További díjak és nyeremények várhatóak.

Bővebb infó...

 

Nyílt nap a Danubius Hotel Flamenco - Premier Fitness Klubban

Ismerd meg a XI. kerület szívében található családias hangulatú Premier Fitness klubot 2009. március 7-én, szombaton! Vegyél részt a nyílt nap keretében tartott csoportos foglalkozásokon és próbáld ki a klub egyéb adottságait is. 

Bővebb infó...

 

Decathlon Ingyenes Domyos Fitnesz Nap

A Decathlon áruházakban életmód tanácsadással, edzésprogramokkal, fitnesz eszközök megismerésével és gyereksarokkal várják a fittségre vágyó családokat!
A gyerekek fittlabdán, trambulinon, hula-hop karikával és ugráló kötéllel vezethetik le az energiájukat, míg a felnőttek kipróbálhatják a legújabb Domyos fitnesz gépeket és megismerhetik a fitnesz legújabb generációját is.

Bővebb infó...

 

25. Pécs-Harkány Országúti futóverseny

25 kilométer van Pécs és Harkány között. Ezt a távot kell legyőznie annak, aki benevez a hétvégi futóversenyre. Az egyéni indulók mellett 3 fős váltócsapatok és idén 6. alkalommal céges váltófutók állhatnak rajthoz.

Bővebb infó...

 

18. Megalódusz hegyi futóverseny

Tavaszodik és mind több futóversenyt rendeznek hétvégenként. Tatabányán 3,5, 5,5, és 11 kilométeres távon lehet elindulni a hegyi futóversenyen.

Bővebb infó...