Menü

2005.05.24.     Hozzászólás 0

FIT-KID Diákolimpiai Döntő

2005.május 21.-én Dabas városa adott otthont a 2004/2005-ös versenyévad FIT-KID Diákolimpia döntőjének, melyet a Magyar Fitness Szövetség szervezésében , a Szimultán SKE rendezett. A DS-ben ( Dabas Sportcsarnok) szépszámú közönség előtt mutathatták be tudásukat a FIT-KID palánták.


Az edzők munkáját dicséri, hogy a Fit-kid versenyek történetében a legkiegyensúlyozottabb és legmagasabb színvonalú versenyt láthatta a közönség. A válogató versenyeken ill. elődöntőkön elért eredményeik alapján a versenysorozatban indult 270 gyermek közül 105 leány és 10 fiú versenyző versengett a „Diákolimpia Bajnoka” címér. A jól felkészült gyerekek nehéz döntés elé állították a bírói testületet.
Ugyancsak ezen a napon rendeztük a 2005. évben beindított új irány a Fit-Kid Dance versenysorozat tavaszi utolsó versenyét, melyen 150 gyermek 19 csapatban kápráztatta el a közönséget. Az 5 állomásból álló sorozat összesített pontversenyében a budapesti Ancsesz Fitness SE és a ceglédi CVSE csapata érte el az első helyezést, és vihette haza az érte járó kupát.