Menü

2009.11.11.     Hozzászólás 0

Aerobic, fitness, wellness - TESCO FittAréna

A különleges aerobik és fitness órák kipróbálása mellett lehetőség van a fitness világába tartozó sportok, gépek, eszközök és szolgáltatások megismerésére neves szakmai trénerek, instruktorok vezetésével.

November végén ismét jön a FittAréna, mely kétség kívül az egyik legnagyobb aerobic, fitness és wellness rendezvény idehaza. Idén ráadásul már nem csak a fővárosi „fittülni” vágyók élvezhetik a sportfesztivál szolgáltatásait, hiszen Debrecen és Veszprém is bekapcsolódott a programba.

 

Budapesten november 29-én változik gigantikus fitness-planétává a Papp László Budapest Sportaréna. Négy helyszínen egészen kora reggeltől késő délutánig próbálgathatjuk a különféle mozgásformákat a spinningtől a jógáig, a capoeira aerobic-tól az aerobik performance-ig.
 
A különleges aerobik és fitness órák kipróbálása mellett lehetőség van a fitness világába tartozó sportok, gépek, eszközök és szolgáltatások megismerésére neves szakmai trénerek, instruktorok vezetésével. Valamint a téma szakértői szívesen adnak tanácsot is az érdeklődőknek, mindezt az Életmód Expo keretein belül, ahol akár kedvezményes áron vásárolhatnak sporttermékeket és kiegészítőket a résztvevők, de fittségi felmérésen és nyereményjátékon is részt vehetnek.  

 

Az egész napos izzasztó programok kavalkádjában jól jön néha egy kis pihenő, az expo területe éppen akkora, hogy az órák közötti szünetekben kényelmesen bebarangolható.
 
Budapesten tehát november 29-ére érdemes bemelegíteni az izmokat, Debrecenben november 22-én, Veszprémben pedig december 5-én turnéznak a hazai fitness-világ sztárjai.