Menü

Hozzászólás 0

FITNESS, ÜZLET, BUDAPEST VIII. KERÜLET

Megafit

1083 BUDAPEST VIII. KERÜLET, Práter utca 28
+3617941290
shop@megafit.hu
www.megafit.hu

megafit.hu - otthoni és termi gépek, eszközök, kiegészítők forgalmazása, akár azonnal raktárról!

A megafit.hu 2014. óta igen rövid időn belül a magyarországi fitnesz ipar vérkeringésének egyik legmeghatározóbb forgalmazójává vált a fitneszeszközök, otthoni - termi kondigépek és cross-funkcionális
tréningeszközök terén.

Cégünk számtalan otthoni és fitnesztermi gépet és egyéb kiegészítőket is értékesít. Fő szempont, hogy minél szélesebb rétegben lefedjük vásárlóink igényeit, így kínálati palettánkon megtalálható az olcsóbb otthoni gépektől kezdve egészen a professzionális, drágább gépekig bezárólag minden. Termi gépeink Székesfehérvári raktárépületünkben tekinthetők meg, előzetes egyeztetés követően.
 
Budapesten a 8. kerületben található 350 m2-s bemutatóteremben,  otthoni és konditermi gépeink és edzőpadjaink mellett a forgalmazott termékeink széles skálája megtekinthető, kipróbálható és megvásárolható. Tapasztalt kollegánk, ha szükséges megmutatja a termék helyes használatát, tanácsokkal látja el Önt.
 
Szaktanácsadás:
 
Nincs konkrét elképzelése, hogyan rendezné be konditermét? Adja meg a helyiség paramétereit, a rendelkezésre álló összeget és a felhasználás célját (amatőr/professzionális, Női-Férfi terem)  és szakképzett értékesítőink segítenek Önnek a céljai megvalósításához szükséges eszközök kiválasztásában.
 
Szeretettel várjuk üzletünkben, ahol rengeteg eszköz kipróbálható és azonnal, raktárról megvásárolható.
Termékeinket nem csak szaküzletünkben vásárolhatja meg, hanem Interneten vagy telefonon is megrendelheti! (részletek a weboldalunkon feltüntetett termékeknél)

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.