Menü

Hozzászólás 0

FITNESS, TEREM/KLUB, BUDAPEST II. KERÜLET

Kettenérted Stúdió

1024 BUDAPEST II. KERÜLET, Bem József utca 2
1/315-0021
+36 70/387-05-66
kettenerted@kettenerted.hu

Ketten Érted Életmód Stúdió

Életmód Program

A Ketten Érted sokoldalú program, egy jó választás, stabil kezdet lehet Számodra.
Kezdet egy minőségibb élethez, egy út, amelyen nem egyedül kell végigmenned.
Támaszkodj ránk, a segítségünkre!
Ismerkedj meg velünk!

Edzésfajtáink:

Xco

A titka abban rejlik, hogy nem mozdulatlan tömegről van szó, mint egy súlyzó esetében, hanem híg tömegről. A híg súly a henger egyik végéből a másikba mozog, ami megfeszítésre készteti az izmokat. Elsősorban a mélyizmokat dolgoztatja. A szalagok, az inak és az izomkötőszövet egyszerre regenerálódik az intenzív tréning során.

Gymstick

Minden gyakorlást élvezetessé, színesebbé és hatásossá tesz! Erősít és javítja a koordinációs képességet. Fejleszti az egyensúlyérzéket és a mozgáskészséget. Javítja az oxigénellátást és a vérkeringést.

Fitball

Minden kondicionális és koordinációs képességünket harmonikusan fejleszthetjük a fitball segítségével. Erősítő-, tornagyakorlatokhoz, és ülésre is egyaránt használható. Fő profilja a helyes testtartás javítása.

Redondo ball

Egy „puha” kislabda. Erősítő, zsírégető, és egyensúlyérzéket javító gyakorlatoknál egyaránt használjuk.

Gumikötél

Erősítőeszköz, mellyel a test minden izomcsoportja eredményesen edzhető. Előnye, hogy kíméli az izületeket, miközben az izmoknak egy folyamatos ellenállással szemben kell dolgozniuk.

Medicinlabda

Már iskolás korunkból ismerhetjük, hisz a tornaórákon szinte mindenki találkozott vele. Főleg erősítő, illetve ügyességi gyakorlatokat végzünk vele.

Board

Ideális edzőeszköz a testtartás, az egyensúly, a koordináció, a reakció javítására a mozgás mind területén. A hagyományos erősítőgyakorlatokat a board használatával egy nehezített helyzetben kell végrehajtani, így a fő izomcsoportok mellett még a tartóizmok és a mélyizmok is bekapcsolódnak a munkába.

Kettlebell

Hagyományos orosz öntöttvas súly, úgy néz ki, mint egy füles ágyúgolyó. A kettlebell edzés képes igen gyorsan növelni az erőt, javítani az állóképességet, biztosítani minden izomcsoport kiegyensúlyozott fejlődését, korrigálni bizonyos alkati hátrányokat, valamint hozzájárul az egészségi állapot megtartásához, javításához. Kiemelten fontos az eszköz használatánál: a törzs izomzata. „Nehezen találnánk még egy olyan eszközt, amely jobban fejlesztené az erőt és a hajlékonyságot egyszerre...”

Zsák, pajzs

A küzdőgyakorlatok gyakorlásának eszközei. A küzdőtechnikák megtanulásán kívül az állóképesség, a koordináció, a kombináció, az erő, a pontosság, a gyorsaság fejlesztése, amit ezen eszközökkel el tudunk érni.

Elérhetőségeink:


Sztankó Rita:
tel.: +36 20/580-63-63
kettenerted@kettenerted.hu

Ketten Érted Stúdió
2.kerület Budapest,Bem József utca 2

Zsuffa Bözsi:
tel.: +36 70/387-05-66
kettenerted@kettenerted.hu

 www.kettenerted.hu

 

 Jó barangolást!

Címkék: fitness terem budapest, fitness terem, fitnesz terem, fitness klub, konditerem

Olvass többet a témáról: fitness terem budapest, fitness terem, fitnesz terem, fitness klub, konditerem

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.