Menü

Hozzászólás 0

FITNESS, TEREM/KLUB, BUDAPEST XIV. KERÜLET

Force Now! cross-funkcionális edzőterem

1146 BUDAPEST XIV. KERÜLET, Thököly út 164
06 1 789-5396
gym@forcenow.hu
www.forcenow.hu/

Kiválóan felszerelt cross-funkcionális terem - nem szokványos eszközparkkal.

Várunk téged edzőtermünkben, a legmodernebb erő-állóképességi eszközparkkal, nagy szakmai tudással rendelkező edzőkkel, segítünk fogyni, erősödni, fittebbé lenni.
Az igényesen berendezett konditeremben segítünk neked erőnléted javításában, izomzatod minőségi felépítésében.
Az edzőteremben elvégzett munka meghozza a gyümölcsét. Ez egy örök érvényű mondás és teljes mértékben igaz.

Sosem volt ennyire hatékony az edzés. A funkcionális köredzés segítségével már rövidtávon is – akár kilókban mérhető - eredményeket érhetsz el. Az edzés segítségével állóképességed szinte egy oroszlánéval vethető össze, kitartásod pedig minden egyes edzést követően napról-napra nőni fog.

Ismered a cross-funkcionális edzést?

A cross-funkcionális edzés során az összes fizikai képesség számít, hiszen hatással van az erőlétre, az állóképességre, az agilitásra és a gyorsaságra, növeli a kitartást, hatékonnyá teszi a teljesítmény leadást, javítja a koordinációs és egyensúlyérzéket. Olyan nagy intenzitású, funkcionális edzési módszer, amely során – ellentétben a hagyományos konditerem gépeivel végzett edzésektől – sok eszközt használ, sokféle gyakorlatot végeztet, rövid idő alatt.

A cross-funkcionális edzés lényege, hogy egy adott időn belül több izomcsoportot is megmozgat, azokat egységes egészként kezeli.
A gyakorlatok alapjait javarészt olyan mozgások, mozgástípusok alkotják, amelyek mindennapi életünk során előfordulnak. Ezeket a húzó és toló mozgások, guggolások, emelések adják, az edzés során az edzők ezen alapmozgásokra épülő gyakorlatokat magas intenzitáson végeztetik el.

A cross training alapjába véve nem csak izomépítésről szól, sokkal fontosabb célja, az erő és állóképesség maximális szintre emelése.
Növeljük az anyagcserét, így segítve a zsírégetést, a fogyást és az alakformálást. Nagyon fontos tény, hogy funkcionális tréning említésekor, minőségi edzésről beszélünk.

Ismerd meg a cross-funkcionális edzéseket a Force Now! cross-funkcionális gym csapatával.

Órarendünket itt találaod:

http://www.forcenow.hu/orarend

2016 Március 1-től változik a nyitva tartásunk!
H-P: 7.00 - 21.00
Sz-V: 7.00 - 20.00
Gyere és jelentkezz be most!
Várunk!
+36-1-789-5396

 

 

 

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.