Menü

Hozzászólás 0

FITNESS, TEREM/KLUB, BUDAPEST XI. KERÜLET

Fit-Forma Wellness Központ

1118 BUDAPEST XI. KERÜLET, Kondorosi út 6
1/371-0800

Mit jelent a Fit Forma®

Vendégeink körében a Fit Forma Stúdió nem csak egy edzőterem, hanem egy Életforma!

 • A Fit-FormaR Stúdió Magyarország első női fitness stúdió hálózata.
 • A Fit-FormaR szisztéma magas szintu elméleti és gyakorlati szaktudáson alapul: 1992-ben dolgozta ki és szabadalmaztatta egy szakmailag elismert Team. A szigorú szakmai színvonal fenntartásáról folyamatos professzionális tréning rendszerünk gondoskodik.
 • A Fit-FormaR 1997 óta franchise rendszerben bővül, jelenleg 23 stúdióval rendelkezik országszerte és az egyetlen országos női fitness hálózat.
 • A stúdiók szolgáltatásai folyamatosan bővülnek: az edzés programokon és diétás tanácsadáson túl a szolgáltatások a teljes wellness témakört felölelik.

  1. Személyre szabottan!
  Minden vendég - erőnléttől , sportmúlttól stb. függően - testre szabott edzésprogramot és táplálkozási tanácsokat kap az első látogatás alkalmával. Az alakformálás célkituzéseit a vendég szabja meg, hisz saját magának kell alakját tökéletesnek tartania! A programok az esetleg szükséges fogyasztó, vagy épp testtömeg építő táplálék kiegészítőket is magukban foglalják. A kismamák speciális igényeit is ki tudjuk elégíteni, így nem kell kiszakadniuk a megszokott csapatból, ha nincs kedvük elkülönített kismama tornára járni.

  2. Sikerélmény - rendszeresen mérjük az eredményeket!
  Minden hónapban ellenőrizzük, hogy a céloknak megfelelően alakul-e az alakváltozás. A mérőszalag és a vendég egyre jobb közérzete, állóképességének javulása sikereink mércéje.

  3. Csak nőknek!
  Az edzés valóban az alakformálásról szól. A "szereplés" az edzés után következik otthon, az utcán vagy a strandon. de a teremben szégyenkezés és gátlások nélkül lehet izzadni.

  4. Életforma, nem csak edzőterem!
  Mosolygós, kedves edz? lányaink egész nap rendelkezésre állnak, minden kérdésre, aggályra megoldást találnak, ami az edzéseken túl az életmóddal kapcsolatos: pl. diétás módszerek, kiegészítő szolgáltatások . Szolárium, szauna, masszás és rengeteg szolgáltatás biztosítja vendégünknek az érzést, hogy itt ő "a világ közepe".
  Mindenki számára elérhető!
  A bérletek árai a többlet szolgáltatások ellenére az átlagos piaci árakon vásárolhatóak meg. Hosszú és hétvégi nyitvatartási idő az elfoglalt üzletasszonyoknak, jó közlekedési lehetőségek a kocsival nem rendelkezőknek, parkolók az autósoknak.

  5. Mindig új és izgalmas!
  A szisztéma szakmai alapjai ugyan állandóak, de emellett mindig frissülő, új trendeket követő órarendek, rendszeres akciók, rendezvények teszik a hölgyek életének fontos és izgalmas részévé a Fit-Formát. Belső továbbképzési programunk fontos része az új módszerek és ötletek integrálása stúdióink szolgáltatásaiba.

 • Állandó, bérletet rendszeresen újraváltó vendégeink száma a 23 stúdióban eléri a 9.000 főt, ők havonta átlagosan 12x fordulnak meg.
 • Az alkalomszeruen visszatérő vendégeink száma további kb. 7.000.
 • Eddig összesen több, mint 45.000 hölgy fordult meg valamelyik Fit-Forma stúdióban.
 • Újonnan kialakított klubtagsági rendszerünknek eddig 5.000 tagja van, és a kör folyamatosan bővül.
 • Minden korosztály megfordul a stúdiókban, a legjellemzőbb a 25-40 év közötti kor. A stúdiók pozitív tapasztalataira alapozva a jövőben nyíló STÚDIÓKBAN is teljes köru wellness szolgáltatáskörrel várjuk vendégeinket. Termék- és szolgáltatás választékunk, valamint rendezvényeink és akcióink mind az egészséges életmód minél szélesebb körben való terjesztését tuzik ki célul.
 • Szólj hozzá!

  Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
  Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
  Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.