Menü

Hozzászólás 0

FITNESS, TEREM/KLUB, BUDAPEST X. KERÜLET

CBA Fitness & Wellness line

1103 BUDAPEST X. KERÜLET, Gyömrői út 99
1/431-0132
cbafitness@cbafitness.hu
www.cbafitness.hu

1992-es megalakulása óta a CBA a hazai élelmiszer kereskedelem meghatározó tagjává vált. A hálózat mindig is különleges figyelmet fordított a minőségre, a barátságos kiszolgálásra és a bőséges áruválasztékra. Az új CBA Fitness & Wellness Line megnyitásával azonban már mozgás és sportolási igényeket is professzionális szinten kiszolgálja!

A CBA Fitness & Wellness Line 2500 m2-en, a legmodernebb felszereltséggel és professzionális szakmai háttérrel várja a különböző sportágak szerelmeseit Budapesten, a 10. kerületben, Kőbányán.

Az 500 m2-es konditerem, két squash pálya, spinning terem és aerobik terem, valamint a gazdagon felszerelt wellness részlegünk biztosítja a minőségi kikapcsolódást.

A sportközpontot neves belsőépítészek tervezték, és a legmodernebb edző gépekkel és informatikai hálózattal szereltük fel. A sportolni vágyókat kitnő szakmai gárdával várjuk. Küldetésünknek tekintjük, hogy minden Kedves Vendégünk az egyéniségének és igényének leginkább megfelelő szolgáltatást kapja.

A CBA Fitness & Wellness Line kiemelt hangsúlyt fektet a gyermekkel érkező szülőkre. A hét két napján, délelőtt gyerekmegőrző mködik a Sportcentrumban, amellyel párhuzamosan kimondottan női tornák zajlanak. A nyári szünetben junior önvédelmi programot indítunk, ősztől két sportágban is várjuk a gyerekeket. Aktuális gyerekprogramjainkról órarendünk és honlapunk, hírleveleink adnak tájékoztatást!

Nézzen körül honlapunkon és látogasson el az első CBA Fitness & Wellness Line központba.
Szeretettel várjuk Önt is!

Egészségpénztár
Készpénzfizetéses számlát bármelyik szolgáltatótól elfogadunk. Szerződéses partnerünk az OTP Egészségpénztár.

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.