XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó

XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó

2016/05/27

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Merkapt Maraton Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/A
2016-05-27 - 2016-05-28
Hirdetés

XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó - Kiírás

Logó Forrás: www.sportagvalaszto.hu


Időpont:
2016. május 27-28. (péntek, szombat)
Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/A

(A sportközpont neve nagy táblával van jelölve, előtte lebetonozott, díjmentes parkoló található, a rendezvény óriásplakátja is ki van helyezve.)

A Budapesti Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI elnevezésű rendezvényünkön edzők, szakemberek segítségével és közreműködésével, több mint 100 sportágat lehet kipróbálni. A látogatók számára díjmentes rendezvényen a gyerekek találkozhatnak híres élsportolókkal, olimpikonokkal is.

 

A kipróbálható sportágakról bővebben >> ITT! <<


A rendezvény pénteki napja kifejezetten az előre bejelentkezett oktatási intézményekből érkező csoportok számára fenntartott nap!


LETÖLTHETŐ JELENTKEZÉSI LAP ITT!

 

Az óvodáknak, iskoláknak és egyéb csoportos látogatóknak elsősorban a pénteki napot tartjuk fenn, szabadon választott, hogy mikor érkeznek, és mennyi időt töltenek a helyszínen. Mivel nagyon sok sportág kipróbálására van lehetőség, javasoljuk, hogy mindenki egész napos programra készüljön, mint egy iskolakirándulás esetén, s lehetőségeikhez mérten, minél több időt töltsenek a helyszínen.

Montázs Forrás: www.sportagvalaszto.hu


Nyitva tartás:
9 órától 17 óráig 

Felszerelés: Sportos ruha ajánlott, váltásruhával, esőkabáttal, mintha kirándulásra menne a csapat. Érdemes fürdőruhát is hozni, de utcai ruhában is kipróbálható több vizes sportág. 

Étkezés: ajánlott egy-egy szendvicset, innivalót, gyümölcsöt hozni a gyerekeknek. Ha megoldható, érdemes az oktatási intézményben lemondani erre a napra a meleg étkeztetést és hideg uzsonnacsomaggal felszerelkezni, hogy ne kelljen visszasietni az étkezés miatt. A helyszínen van étkezési lehetőség, széles kínálattal (a péksüteményektől a meleg ételekig) várja a büfésor a látogatókat.


Sportágak

Minden látogatónak tudunk a bejáratnál egy térképet adni, melyen a rendezvényen megjelenő sportágak, kiállítók elhelyezkedését tüntetjük fel. Az egyes helyszíneken edzők, sportági képviselők irányítják a bemutatókat, illetve a kipróbálást. Nem adunk beosztást a sportágakhoz, hiszen a helyszínen látszik majd, hogy hol, melyik résznél, mikor van nagyobb "tömörülés" és melyik helyszínen lehet egyből becsatlakozni. Valahová csoportosan is be tudják vonni a gyerekeket, pl. csoportos nyílt edzés, valahol pedig nyilván egyenként tudják kipróbálni a sportágakat.

Nincs létszámstop sem a gyerekek, sem a kísérők számát illetően.

Nagyobb létszámmal érkező csoportoknál, érdemes kisebb csapatokra oszlani, a kísérők számának függvényében, hiszen így rugalmasabban lehet mozogni a helyszínek között.

Biztonság: A sportágakat mindenki saját felelősségére próbálhatja ki!
A rendezvény biztonságos, zárt területen zajlik, egy bejárattal (ami egyben a kijárat is)!

Bármilyen gond esetén, a helyszínen kék színű, Nagy Sportágválasztó feliratú pólót viselő kollégákhoz lehet fordulni.

A területen állandó orvosi felügyelet van.


Kapcsolat, bővebb infó:
www.sportagvalaszto.hu

XVIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés