SPARTAN SGX Téli Edzőtábor

2016/02/24

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Erdély, Székelyvarság
2016-02-24 - 2016-02-28
Hirdetés

SPARTAN SGX Téli Edzőtábor - Kiírás

Időpont: 2016. február 24-28.


Kedves Spártai!

A téli versenyek megkoronázására és a tavaszi felkészítésre elviszünk téged Erdély csodálatos hegyei közé. Olyan élményben lesz részed, amit sosem felejtesz el! Pakold be téli cuccaidat, hagyd otthon minden gondod, mert indulunk Székelyvarságra!

Rönkház Forrás: Spartan Race


Izmaid tesztelése mellett ismerkedj meg Székelyföld barátságos lakóival és meseszép tradícióival, és kóstolj bele Erdély házias, zamatos ízeibe is! A fizikai és lelki megpróbáltatásokban bővelkedő kihívások kiindulópontja ökokuckónk, egy csodálatos rönkház lesz, ahol a kényelmes szállás mellett kiváló, családias vendéglátás, barátságosan pattogó kandalló, forró szauna, valamint kültéri meleg vizes dézsa (székely jakuzzi) szolgálja a tökéletes kikapcsolódást és pihenést a kemény menetek után. Gyere el velünk és töltsetek el pár mozgolódós, meghalós napot Erdély magyar dobogó szívében, Székelyvarságon és környékén!

Pontosan hova is megyünk?

Székelyvarság egy 80 km²-en elterülő, 1.500 fős szórványtelepülés, amely szinte érintetlenen erdőkkel borított dombvidéken fekszik. Az outdoor és extrém sportolási lehetőségek gyakorlatilag kimeríthetetlenek, itt biztos, hogy megtaláljátok a számításotokat akkor is, ha csak könnyebb kihívásokat kerestek, de akkor is, ha igazán szeretnétek bekeményíteni!

Havas terepfutás Forrás: Spartan Race


Rengeteg próba várja, hogy leteszteljétek erőtöket:

· farönk húzás/tolás/vágás/dobás és aprítás
· térképes tájékozódás
· lovas szán húzás
· sípályán felfutás
· gyorsasági korcsolyázás
· lék vágás
· krumpliszsák és rőzse cipelés
· esti Rocky Balboa edzés
· hosszú túra / futás
· Spartan Girja Tréning „orosz módra”


Mielőtt leesne a vércukor!

Oké, tényleg vannak itt elég kemény emelkedők és a farönkök sem könnyűek, de a próbákat úgy rakjuk majd össze, ahogy edzettségeteknek, kedveteknek legmegfelelőbb. Ami biztos, hogy éhezni nem fogtok még a legbrutálabb feladatok mellett sem, mivel bőséges reggelit, ebédet és két fogásos, meleg vacsorát kaptok nálunk.

A reggeli jellemzően székelyes, a kockás terítős asztalon mindig lesz pityókás kenyér, szalonna, vaj, zöldségek, kávé és tea, hozzá felváltva és vegyesen házilag készített padlizsánkrém, zakuszka, tojáskrém, házi sajt, felvágott, kolbász, házi lekvár, tojásrántotta, bundás kenyér, főtt tojás. A vacsora hasonlóan bőséges: zöldpaszuly leves, erdélyi csorba, lucskos káposzta, tárkonyos pityókaleves, erdei gomba paprikás, töltelékes káposzta, has nem marad üresen, az garantálható!

Szoba a rönkházban Forrás: Spartan Race


Edzés után jön a pihenés!
A sok program után pedig a legjobb, amit tehettek, ha fával fűtött szaunánkban és meleg vizes székely dézsánkban lazultok el, hogy aztán egy kiadós alvás után újult energiával essetek neki a a kőkemény edzéseknek.
 

Árak:

Az első 15 főnek 65.000 Ft helyett 49.900 Ft/fő bőséges teljes ellátással!


Az ár tartalmazza:
- a megszervezett feladatokat,
- a szállást 2/3/4 személyes szobákban,
- a kiadós reggelit, ebédet és két fogásos, meleg vacsorát tartalmazó teljes ellátást,
- a szaunát


Előleg (30%): 14.700 Ft
Az előleg befizetésének időpontja: 2016. január 31.Jelentkezés és információ:
sgxhungary@gmail.com
06 70  385 20 84

SPARTAN SGX Téli Edzőtábor - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!