Reiki mester (előfeltétel: Reiki II)

2005/08/14

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Budapest
2005-08-14
Hirdetés

Reiki mester (előfeltétel: Reiki II) - Kiírás


Reiki tanfolyam kezdőknek Óbudán!
Bevezetést kaphat az energetikai gyógyászatba, hiszen a Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható hatékony módszer.
Folyamatosan várjuk a jelentkezőket. 4 fő esetén – az alább jelzett dátumokon kívüli közösen egyeztetett időpontban – indul tanfolyam. Erről mit is kell tudni?
Tanfolyam típusok és legközelebbi időpontok:

Reiki I 2005. július 17., vasárnap 9.00-17.00
Reiki II (előfeltétel: Reiki I) 2005. augusztus 7., vasárnap 9.00- 17.00
Reiki mester (előfeltétel: Reiki II) 2005. augusztus 14. (vagy 28.), vasárnap 9.00 – 17.00


1 - 1 tanfolyam
- 1-1 napot vesz igénybe.
- a résztvevőkkel közösen kiválasztott vasárnap kerül megtartásra. A tanulók a
- kurzuson tankönyvet, ill. segédletet,
- a tanfolyam elvégzése után pedig oklevelet kapnak
- melyet a Reiki Association International (R.A.I.) állít ki.
Tanfolyamvezető: Széplaki Viktória (A R.A.I. szerződött tanára).

Érdeklődés: happysun@fw.hu
vagy telefonon: 06-70/514-0885 (Széplaki Viktóriánál)
Helyszín: Vidám Nap Slender You és Wellness Stúdió
III. ker. Flórián tér 4-5. IV/26.
happysun@fw.hu
A R.A.I. tanárok a Dr. Mikao Usui által mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett gyógyító rendszert oktatják, amely az intelligens isteni energia közvetítésén alapul. A Reiki sokak számára az energetikai gyógyászatba való belépést jelenti, ami érthető is, hiszen a Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható hatékony módszer.
A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai. A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is. Itt kell megemlítenünk, hogy a Reiki kínálati piacán uralkodó széles és áttekinthetetlen sokszínűségben és az ezzel járó bizonytalanságban a R.A.I. a folytonosságával és világos képzési tematikájával szilárd vezetőhelyet ért el.
Reiki I. Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.
Tanfolyami díj: 5.625.- Ft.
Reiki II. A tanulók megismerkednek a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával. A beavatással ismét megemelkedik a rezgésszám és az energiaszint. Lehetővé válik a mentális eredetű problémák kezelése, illetve a távkezelés is.
Előfeltétele: Reiki I.
Tanfolyami díj: 11.875.- Ft.
Reiki mester Ez a tanfolyam az első lépés a mesterré válás útján. A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a rezgésszám és az energiaszint. A kapott szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához.
Előfeltétele: Reiki I. és II.
Tanfolyami díj: 37.500.- Ft.

Reiki mester (előfeltétel: Reiki II) - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés