Decemberben hétvégéken extra órák! - Fedezd fel a Premier ajánlatokat!

2015/12/02

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Budapest
2015-12-02 - 2015-12-31
Hirdetés

Decemberben hétvégéken extra órák! - Fedezd fel a Premier ajánlatokat! - Kiírás

RÉSZVÉTELI REGISZTRÁCIÓ 

Figyelem! Egy regisztrálás egy fő kedvezményes belépését biztosítja. Kattints ide-->

BRONZ HÉTVÉGE 2015. december 5-6.
A kitartó sport eredménye nem csak a formás test és a magabiztosság, de általa a szervezet még ellenállóbbá válik, hiszen az immunrendszer is megerősödik, ami a téli hónapokban elengedhetetlen! A bronz hétvégénk ajánlata most minden lehetőséget megad a jó formában maradáshoz.
Az edzések előtt és után is válogatni lehet a konditerem gépei közül. Amennyiben még nem jártas a gépek használatában, akkor szakértő kollegáink szívesen segítenek.

EZÜST HÉTÉVGE 2015. december 12-13.
Ijesztőnek tűnnek a fitnesztermek, mert nem ismeri a gépeket, melyiket hogyan kell használni, és mely izomcsoport erősíthető velük? Akkor vasárnapi programunkat pont Önnek találtuk ki! Szakképzett edzőnk segítségével most közelebbről megismerheti a gépek használatát, hogy azt az eredményt érhesse el, amire vágyik!
Sőt ebből az alkalomból még személyre szabott edzéstervet is készítünk, amit, ha betart, a siker garantált!

ARANY HÉTVÉGE 2015. december 19-20.
A kemény munka és a fárasztó edzések után mindenkinek jár a jól megérdemelt pihenés és a kényeztetés. A karácsony előtti utolsó hétvége nálunk is a nyugalomról, a harmónia megteremtéséről szól testben és lélekben. Ezért ezen a hétvégén könnyed, nyújtó, relaxáló óráinkat lesz lehetősége kipróbálni.
Hiszen tudjuk ahhoz, hogy az izmok fejlődjenek pihenésre is szükségük van, amelyhez mi a megújult wellness részlegünk korlátlan használatát biztosítjuk az Ön számára!

Decemberben hétvégéken extra órák! - Fedezd fel a Premier ajánlatokat! - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!