Bye Bye Háj egészségnap

2009/12/12

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

1123 BP. Alkotás út 44
2009-12-12
Hirdetés

Bye Bye Háj egészségnap - Kiírás

 
 Bye Bye Háj egészségnap
 
2009. december 12-én megmozdulunk! Egy ingyenes, egésznapos programon keresztül szeretnénk néhány órára kimozdítani a környék lakosságát a hétvégi karosszékben ülésből, hogy szakemberek segítségével közösen, aktívan töltsük el ezt az időt! Többek között olyan nevek garantálják a hangulatot, mint Katus Attila, Czanik Balázs és Horváth Gréta, akik nem csak edzést tartanak majd, hanem egy rövid időre elvegyülnek a közönség sorai között, hogy Veletek együtt részt vegyenek egyes programokon, méréseken, ezzel lehetőséget adva Nektek, hogy kérdéseiteket személyesen is feltegyétek sztárvendégeinknek.

A jóleső testmozgás mellett szeretnénk felhívni a figyelmet az egészségtudatosságra, amihez egészségügyi állapotfelmérésekkel, életmód-tanácsadással járulunk hozzá.

A mozgásos programok mellett különböző bemutatókkal szeretnénk szórakoztatni Titeket! Kiállítóink mind olyan termékkel jelennek meg ezen az egészségnapon, melyek segítik egészségünk megőrzését, rehabilitációját, illetve a jelenlegi állapotunkról adnak információkat.

Találkozzunk december 12-én szombaton, a TF Atlétika Csarnokában!

Bye Bye Háj egészségnap - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés