9. DECATHLON FittAréna

2014/11/02

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban
2014-11-02
Hirdetés

9. DECATHLON FittAréna - Kiírás

Magyarország legnépszerűbb, valamint Közép-Európa egyik legnagyobb fitnesz rendezvénye – amely 2006. óta méltán viseli az év legfittebb napja címet – 2014-ben 9. alkalommal vár mindenkit!

2014. november 2-án a tavaly már jól bevált helyszínen, a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban várjuk a 9. DECATHLON FittAréna sorozat és a mozgás szerelmeseit.

Forrás: www.fittarena.hu 

Számok és tények:
- Az eseményhelyszín hasznos összterülete 12.500 m2
- 12 tematikus terem
- Több mint 23 aktív színpad
- Nívós, nagy létszámot befogadni képes, oszlopoktól mentes kistermek
- A Nagyszínpad óriásterme 6.000 m2
- Több mint 200 fellépő
- 4000 m2 területű Fitnesz Park és Életmód Expo
- Több mint 100 kiállító

2014-ben is a Nagyszínpadon 6000 négyzetméteres területen edzhetünk majd együtt a legnépszerűbb fitnesz prezenterek óráin. Az órarendet idén is a résztvevők igényei szerint állítjuk össze, amelyről az esemény hivatalos Facebook oldalán osztunk meg részleteket hamarosan. A fitneszvilág új csillagai és a legismertebb hazai edzők óráira ismét több ezres tömeg mozdul majd együtt.

Az esemény részeként felépül egy 4000 négyzetméteres Fitnesz Park és Életmód Expo, ahol minden eddiginél nagyobb területen találkozhatunk az aktív színpadok kínálatával, elsőként vásárolhatunk számos sportruházat legújabb kollekciójából, valamint mérhetjük fel testünk egészségügyi és edzettségi állapotát.

A tematikus termek kínálata is tovább bővül, a nagyszínpad küzdőtere mellett több mint 3600 négyzetméteren próbálhatunk ki különleges aerobik-, és fitneszstílusokat. A korábbi évek edzései mellé a küzdő- és brutálsportok irányzatai is csatlakoznak 2014 őszén. A Syma csarnokban már 12 tematikus teremmel várjuk a mozogni vágyókat. A SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban tágas csarnokainak köszönhetően tovább növeljük a programok számát és választékát.

Programok >> ITT! <<

Online jegyvásárlás >> ITT! <<

 

Kapcsolat:
www.fittarena.hu

9. DECATHLON FittAréna - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!