8. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Nap

2014/04/05

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Syma Sport- és Rendezvényközpont, 1143 Budapest, Dózsa Gy. út 1.
2014-04-05
Hirdetés

8. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Nap - Kiírás

2014. április 5-én ismét együtt mozoghatunk a tavasz legnagyobb fitnesz eseményén!

Április 5-én nyolcadik alkalommal tárja ki kapuit a SYMA Sport-és Rendezvényközpont a testmozgás és az egészséges életmód kedvelői előtt.

A kínálatban több mint 10 színpad és 70 edzéstípus szerepel, amelyből mindenki egyénre szabottan állíthatja össze kedvenc programját. Az órák szakmai színvonaláért és vezetéséért Magyarország ismert oktatói felelnek, színpadra lép többek között Béres Alexandra, Péntek Enikő, Katus Attila, Tatarek Rezső, Varró Gyula, Sifi és a Kangoo Team is.

A korábbi évekhez hasonlóan a 8. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Napon is lesz Fitnesz Park kiállítás, ahol 2014-ben mintegy 3000 négyzetméter áll rendelkezésedre, hogy megismerhesd és kipróbáld a legújabb, legnépszerűbb fitneszeszközöket, megismerkedj a legújabb trendekkel és sporteszközökkel, kedvezményes áron vásárolhass sporttermékeket, kiegészítőket, valamint szaktanácsadáson és fittségi felméréseken vegyél részt. Sőt! – az idei évben is egyes kiállítói standoknál kis létszámú, szakértő edző által irányított órán is részt vehetsz.

 

Kapcsolat:
www.fitnesznap.hu

8. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Nap - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!