5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap

2011/03/27

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

SYMA Sport- és Rendezvényközpont
2011-03-27
Hirdetés

5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap - Kiírás


Aerobikkal a tavaszi fáradtság ellen!

Március 27-én téged is vár a tavasz első nagy aerobik eseménye - újra válogatott aerobik és fitnesz előadókkal mozoghatsz együtt az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon.
A nagyszínpadnál Gáspár Kata Aerobik Mix-szel melegít be, majd Horváth Gréta erősít a Pilates-szel. Varró Gyula táncos koreográfiával mozgat meg Aerobic Performance óráján, ahol a dress code piros. Utána Béres Alexandra minden izmodat megdolgoztatja Súlykontroll gyakorlataival. Kiss Gábor Afrodance óráján afrikai táncmozdulatok és dobok garantálják a jó hangulatot. Kis Mónika Testegyensúly, preventív gerinctréning gyakorlatai a testi és lelki ellazulás mellett igazi kihívást jelentenek a test tartó- és antigravitációs izmai számára. A nap végén a Chili Salsa csapata igazi táncos bulit varázsol a Salsa Free Style órával.

Az idei évben már nemcsak a nagyszínpadnál, hanem egy különteremben is sportolhatsz! Így még több órán, még több előadó segítségével ismerheted meg és próbálhatod ki a legújabb trendeket és mozgásformákat, miközben együtt mozogsz családoddal, barátaiddal a tavasz fáradtság ellen.

Gyere és rázd fel szunnyadó izmaidat, szórakozz és sportolj!

A részletes programról, a jelentkezés feltételeiről és még sok-sok információról olvashatsz ITT!

5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap - Nevezés

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés