Hard Dog Race - Nyergesújfalu

2020/09/26

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

2020-09-26
Hirdetés

Szeretnénk megkérni Titeket, hogy a magatok, illetve mindannyiunk érdekében fokozottan figyeljünk és ügyeljünk egymásra! Mi a lehetőségekhez képest igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy be tudjuk tartani az egészségügyi szabályozásokat és mindenki komfortosan érezhesse magát a fesztiválterületen és a pályán egyaránt!

Illetve, sajnos az is előfordulhat, hogy az állandóan változó körülmények miatt mi is kénytelenek leszünk bizonyos módosításokra, de folyamatosan figyelemmel követjük a híreket, így mindenről azonnal tájékoztatunk Titeket!

VÉGRE ITT A HDR BASE!

Már ismered a HDR életérzést? Vagy még csak most ismerkednél vele?
Ha szereted a kihívásokat, a futást és még kutyás is vagy, akkor ne hezitálj, ez a program tuti, hogy Neked és négylábú futótársadnak való!
Álljatok rajthoz a HDR Base (6km, 16 akadály) szeptember 26-ai versenyén Nyergesújfaluban!

Kutyakemény nap lesz, azt nem tagadjuk, de biztosak vagyunk benne, hogy bírni fogjátok! Nevezz és meglátod!

NE FELEDJÉTEK: MÓDOSULT A VERSENYSZABÁLYZATUNK! A HDR versenyeken már CSAKIS HÁMMAL ÉS FUTÓÖVVEL, illetve HÁMMAL ÉS PÓRÁZZAL lehet indulni! Tavaly ősz óta NÉGYLÁBÚ VERSENYZŐINKNEK KÖTELEZŐ AZ ÉRVÉNYES KOMBINÁLT OLTÁS (DHPPiL) megléte!

ÁRAK

VERSENYSZABÁLYZAT

VERSENYRÉSZLETEK:

Táv: Felnőtt: 6 km
Akadályok: 16

A HDR-en nem csak az idővel versenyzel: harcolsz a cseppet sem könnyű akadályokkal, a néha csökönyös kutyáddal, önmagaddal. Fáradt leszel, fájni fog mindened, a füled is sáros lesz. De a küzdelem végén, amikor a kutyáddal célba értek, csak a győzelem boldogsága marad. Büszke leszel! Magadra és a kutyádra: a kemény párosra!

Alfák csatája!
Alfának érzed magad? Most bizonyíthatod! A 9:00-kor és a 9:15-kor induló futamokban csak akkor nevezz, ha tényleg a minél jobb időeredmény, és a lehető leggyorsabb teljesítés a célod! Rajthoz állhatsz akár csapatban, akár egyéni indulóként. Igyekezz mert összesen 112 kemény igazi Alfának van csak hely!

Még több infó...

Figyelmeztetés! Ez az esemény már lezajlott!

Hirdetés
Hirdetés
teaser_img_alt
cta_newsletter_logo_alt
Eseménynaptár
Hogy ne maradj le a lényegről.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés