Tudtad, hogy egzotikus környezetben javul a teljesítményed?

Tudtad, hogy egzotikus környezetben javul a teljesítményed?

Támogatott tartalom
Támogatott tartalom
2013/03/29
Ki a szabadba!  Utazz , tekerj, merülj és pezsdülj egzotikus tájakon!

Eleged van már a télből? Lehet, hogy már idén is tekertél néhányat a bringáddal, vagy óriásit túráztál a havas-jeges hegyi ösvényeken, csúszkálva futottál a hiper-szuper futócipődben a környéken, de alig várod, hogy végre tombolva az outdoor tréningnek hódolhass? Ha úgy érzed, idén megérdemled, hogy kedvenc sportjaidnak egy különlegeses szép tájon hódolj, vagy kipróbálnál extrémebb mozgásformákat is, akkor rajta! Ne ücsörögj mélabúsan a gép előtt, hanem szánd rá magad, és utazz el a haverokkal vagy vidd el a barátodat-barátnődet életed legsportosabb-legvagányabb nyaralására.

 

Íme néhány tuti hely, ahol a legtermészetesebb doppingot az egzotikus táj adja majd. 

Sport-„mindenevő” vagy és mindennap más sport kell?
Portugáliát imádják a szörfösök és hullámlovasok, és ideális helyszín a vitorlázáshoz, horgászathoz vagy búvárkodáshoz, de nem fogsz csalódni akkor sem, ha bringára pattansz. Búvárbázisokat például a népszerű nyaralóhelynek számító Algarve és Faro közelében találni.
Természetesen nemcsak a vízi sportoknak hódolhatsz, hanem kipróbálhatod magad a világ leggyönyörűbb golfpályáinak egyikén is.

 

Bringa
Bringa

 

Ha mániákus szörfös vagy hullámlovas vagy és szeretnél új trükköket tanulni…
A Zöld foki szigetek kifújt szelei igazán alkalmasak erre. Itt megmutathatod, hogyan kell a szörfdeszkáddal a hullámok élén táncolni. A Santa Maria-öböl mind windsurf, mind kitesurf szempontból a szörfösök paradicsoma, az erős szélnek köszönhetően király a freestyle gyakorlására.

 

Búvár-őrült vagy, de lazítanál is?
A Vörös-tenger a legszebb merülő helyek egyike: tiszta és melegebb tenger, melyben sokszínű és nagy változatosságú tengeralatti élővilág övezi a gyönyörű korallzátonyokat.

 

Búvár
Búvár

 

Miután kifárasztottad magad az edzéssel, kellemesen ellazulhatsz a tengerparton, feltöltődhetsz a napfény energiájával.

Csapj le a Kartago Tours first minute vagy egyéb kedvezményeire - most!

Hirdetés