Menü

2008.09.17.     Hozzászólás 0

Merülj bele az Akciókba!

Bár a búvárszezonnak vége, érdemes továbbra is figyelni a búvárklubok ajánlatait, mert ebben az időszakban számos akciós ajánlattal kecsegtetik a merülni vágyókat. Tudd meg mire érdemes odafigyelni!


A búvárberkekben népszerű Suunto nyárvégi akciózást indított, így október 31-ig bármelyik búvárboltban / búvárklubban jelentős árengedménnyel tehetsz szert búvárkomputerre!

  

A K2 Seastar üzletében (Bp., Pacsirtamező utca 16) börzenapot tartanak szeptember 20-án 10-14-ig, ahol a használt felszerelést közvetlenül tudod adni-venni, vagy akár az üzletnek is eladhatod. Ha nem akarsz megválni jól bevált cuccaidtól, de némi javításra szorulnak, a K2-nél most csak anyagköltséget kérnek, a munkadíjból nem kérnek.

Az akciós Suunto komputereket ide klikkelve tudod megnézni!

 

A téli időszakban kellőképp megtanulhatod mindazokat az ismereteket, amik a búvárkodáshoz elengedhetetlenül fontosak. Ha jelentkezel az Elite Divers kezdő tanfolyamára és viszel magaddal barátokat, kedvezményt kapsz a tanfolyam díjából.

Kedvezmények mértéke: / + 2 fő 25% / + 4 fő 50% / + 6 fő 75% / + 8 fő 100% (A kedvezmény csak a tanfolyam díjára vonatkozik.)

Még több ismerős után a kedvezmény egy újabb résztvevőre is kiterjeszthető!
 

Az Elite Divers webshopjából kényelmesen rendelhetsz az akciós Suunto komputerekből! Klikk ide!

 

Az akciós Suunto komputereket megnézheted az Aquanauta búvárközpontban is. Néhány példa az akciós komputerekre:

SUUNTO D4 búvárkomputer
ÚJ ÁR: 94.000 Ft - 104 900,- Ft

Suunto GEKKO búvárkomputer
ÚJ ÁR: 49.990Ft
- 58 990,- Ft

Suunto VYPER búvárkomputer
ÚJ ÁR : 68.900 Ft - 75 900,- Ft


Olvass többet a témáról: aquanauta, elite divers, akció