Különleges kaland Egyiptomban!- Mozgásvilág kedvezménykvízzel!

www.ikaland.hu
www.ikaland.hu
2009/09/02
Oázisról oázisra jársz, olyan vidékeken, amik ha nem lennének, soha nem keverednél ki a perzselő homok és nap országából, a Szaharából. Kaland a sivatag homokjától a hippi búvárfaluig. Hogyan fedezheted fel?
Hirdetés

Utazási trivia: hogyan kell felfedezni? (...úgy, hogy mellesleg néhány 10 ezerrel több maradjon zsebedben)


Badar kérdés, de jogos. Ahogy honfitársaink egyre rutinosabb utazókká, világjárókká válnak, úgy egyre elégedetlenebbek nem csak a hagyományos, de az ún. "kalandturista" utaztató cégek programjaival. Hiszen azok is elturistásodnak.

Alaposan fel kell kötnie a gatyáját annak, aki továbbra is a felfedezés élményét akarja nyújtani. Az iKaland most egy ilyen túrával rukkolt elő - ezúttal Egyiptomba.

A résztvevők és a túra jellegéből adódóan biztosítva van a maximális szabadság és a rugalmasság, hiszen tudjuk: nem arra vágysz, hogy valaki "megmutassa Egyiptomot", hanem a felfedezéshez nyújtott segítségre... és olyan élményekre, amik elérhetetlenek az utazó számára vezetője alapos helyismerete és kapcsolatai nélkül.

Ízleld meg, milyen lehetett e vidék az óegyiptomiak idejében. Ha szerencsés a csapat, találkozik abadba és besharin pásztorokkal, akik a Szahara utolsó nomád életmódot folytató törzsei közé tartoznak. 3 napot kalandozol a sivatagban, az éjszakákat a csillagos ég alatt töltöd; úgy, ahogy az őslakosok. Oázisról oázisra jársz, olyan vidékeken, amik ha nem lennének, soha nem keverednél ki a perzselő homok és nap lenyűgözően fantasztikus, de igen kemény világából.

Persze mi is turisták maradunk, csak kicsit másképp. Ha mégis szeretnél egy kicsit hódolni tengerparti vágyaidnak, akkor itt a lehetőség. Az utazás végén elkanyarodunk a Vörös-tenger hullámai felé. Ha kedved tartja, búvárkodj Dahabban!

A részvételt könnyítendő 20-100 eurós kedvezményre tehetsz szert 5 izgalmas kérdés megválaszolásával. Nehezek a kérdések, de ez nem is baj. Ezzel is minőségileg szűrik a résztvevőket.


Hirdetés