Menü

2006.12.14.     Hozzászólás 0

Első Magyar Búvároktató Találkozó és Fórum 2007

Kedves Búvároktató Kolléga!
Magyarországon a rendszerváltás óta becslésünk szerint közel 400 magyar búvároktató tevékenykedik aktív, vagy passzív formában. Hazánkban jelenleg kilenc nemzetközi búvároktatási rendszer képviselteti magát oktatók útján, melyböl jó néhány csak az utóbbi években jelent meg Magyarországon.

Évente több mint négyezer diákot képezünk ki búvárnak úgy, hogy szinte semmit nem tudunk egymásról. Nem tudjuk, miben különböznek más rendszerek az általunk oktatottól, nem tudjuk, hogyan, milyen módszerekkel dolgoznak más kollégák, nem tudjuk, kit kérdezhetnénk meg szakmai problémáinkkal, kihez és hogyan fordulhatnánk segítségért oktatás és gyakorlati munka terén, kivel oszthatnánk meg itthon és külföldön szerzett tapasztalatainkat. Sokunk a saját oktatási rendszerén belül dolgozó kollégákat sem ismeri, hiszen soha eddig nem volt lehetöség rá, hogy egymással találkozzanak.

Ezen szeretnénk segíteni, ezért a Submarine Búvármagazin, a Búvárinfó a divecenter.hu internetes portál segítségével megrendezzük a búvároktatási rendszerektöl teljesen független, Elsõ Magyar Búvároktató Találkozót és Fórumot, melyre szeretettel várunk minden magyar búvároktatót.

Részletek:

http://www.buvarinfo.hu/buvarinfo_page0.htm

Üdvözlettel:

Kollár K. Attila - BÚVÁRINFÓ