Menü

2009.02.25.     Hozzászólás 0

www.mozgasvilag.hu

Ébredezik a búvárszezon - tanfolyam ajánló

Bár az ablakon kinézve még havas a táj, de lassan itt a tavasz, és rövidesen kezdõdik a hazai búvár szezon. Kedvcsináló összeállításunkkal egy kis ízelítőt szeretnék adni az Elite Divers tavasszal induló tanfolyamairól és túráiról, valamint a speciális száraz merülési lehetőségről.

Tanfolyam ajánló

 

Emelt szintû Kezdõ tanfolyam - Open Water Diver Course

A márciusi tanfolyam vizsga merüléseire április végén kerül sor, így ez a tanfolyam még kényelmes, komótos tempóban halad majd. Hetenként egy alkalommal lesz oktatás,  így a jó idõ beálltára végeznek is a jelentkezők az elméleti és az uszodai részekkel. Akik elfoglaltak, vagy anyagi lehetõségeik miatt a részletfizetést részesítik elõnyben, vágjanak bele most! Így a szezonban a tanfolyam után már indulhat is a világjárás.

Tanfolyamdíj: 55.000 Ft + igazolvány és tananyag költség. 
Kezdés: március 05-én, csütörtökön 18.00-kor.
Dorogi vizsga lehetõség: Április 25-26-n.

Csoportos akció:
Mindazok, akik a kezdõ tanfolyamra szeretnének jelentkezni, és hoznak magukkal barátokat, kedvezményben részesülnek a tanfolyam díjából.

Kedvezmények mértéke a szervezõ számára:
• + 2 fõ esetén 25%
• + 4 fõ esetén 50%
• + 6 fõ esetén 75%
• + 8 fõ esetén 100% (A kedvezmény csak a tanfolyam díjára vonatkozik.)
Még több ismerõs után a kedvezmény kibővíthető egy újabb résztvevõre is!

Részletek...

 

Felszerelés Specialista Tanfolyam – Equipment Spec. – Idõpontváltozás!

A tél a felszerelések karbantartásának legjobb ideje. Ne feledjük el, minden gyártó elõírja a reduktorok és egyéb felszerelések évenkénti teljes átvizsgálását! A most induló tanfolyamon megismerkedhet a felszerelések valós mûködésével és javítástechnológiájával. Ez azért hasznos, mivel így nem lesz kiszolgáltatva senkinek, ha valamit javítani kell a felszereléseden. Nem kell többé javítási, átvizsgálási díjat fizetnie, és tudni fogja, hogy mi hogyan mûködik. Egy plusz érv, amiért érdemes tanulni: Akik rendelkeznek felszerelés spec. végzettséggel, azok nálunk önállóan és díjmentesen szervízelhetik felszereléseiket és, ha kell, még segítünk is.

Tanfolyamdíj: 25.000 Ft + igazolvány és tananyag költség
Tanfolyami idõbeosztás:
Február 27. este 6-10-ig elmélet.,
Február 28. - március 01. egész nap gyakorlat.

Részletek...

 

Normoxic Trimix – Advanced Deco – Trimix Gas Blender tanfolyamsorozat

Errõl a tanfolyamról keveset írnánk, mivel akit érdekel, valószínűleg már jártas a mélységi búvárkodásban, de amennyiben még sem, akkor természetesen bővebb tájékoztatást adnak a jelentkező részére az Elite Divers munkatársai.

Tanfolyamdíj: 700 €
Tanfolyami idõbeosztás:
Márc. 04-12-19-26 este 5-10-ig elmélet.

Részletek...

 

Száraz merülés – Chamber Diving

Száraz merülés keszon kamrában. Ahogy elõzetesen ígértük márciusban ismét szerveznek "száraz" merülést azok számára, akik szeretnék átélni az 50 méteres merülés élményét és van kedvük egy kis teszthez, amely megmutatja, hogy mit is okoz a nitrogén narkózis. Kíváncsiskodók, óvatos kalandorok és képzett technikai búvárok: itt a lehetõség! A merülést Magyarország egyetlen mûködõ keszon kamrájában hajthatják végre, Dr. Göbl Anna hiperbár- és búvárorvos felügyeletével.

A merülés díja 16.000 Ft
Tervezett idõpont: Március 07.
 
 

Túra ajánlatok

 

Hosszú hétvége az Adrián: Horvátország - Pag sziget

Minden „hazai” búvár szezon egy adriai hosszú hétvégével veszi kezdetét. Idén, kihasználva a munkaszüneti napot, május elsõ hétvégéjén ismét új helyszínre látogatnak, a festõi szépségû Pag szigetre.  Az ok egyszerû: az Adria legszebb helyein szeretnének merülni! Ez a kis sziget Budapesttõl 507 km-re, az autópályától egy órányira fekszik, így könnyen és gyorsan megközelíthetõ. Sokan várják már a hosszú tél után ezt a szezonnyitó lehetõséget, sõt, a rendszeresen bejáró barátok, ismerõsök közül van, aki már elõzetesen be is jelentkezett.
 
A túra idõpontja: 2009. Április 29 – Május 3. (csak 2 nap szabadságra van szükség!)
A túra díja búvároknak: 215 € + szállás költség (8+2 merüléses csomag).

Részletek...

 

Elõkészületben

• Vörös-tengeri búvár szafari, Brothers szigeteken!
• Következõ uszodai próbamerülés: március 11-én, szerdán lesz!

Még több részletet és információt találhat a tanfolyamokról, túrákról, lehetőségekről az Elite Divers csapatának weboldalán: www.elitedivers.hu-n

 

 

 Tankó József - Mozgásvilág.hu
Olvass többet a témáról: elite divers