Akarsz ingyen nyaralni a horvát tengerparton júliusban?

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/05/11
Jelentkezz be május 31-ig a pár napos Alapfokú Búvártanfolyamra, és egy teljes hétig ingyen nyaralhatsz egy apartmanban az Adrián! Ha érdekelnek a részletek, olvass tovább!
Hirdetés

Ingyen nyaralás az Adrián

 

Ha május 31-ig bejelentkezel az Alap búvártanfolyamra az Aquanauta Búvár Centrumban, akkor július 5-12. között ingyen nyaralhatsz velünk az Adrián, a Blue Bay Diving Center egyik apartmanjában!

A búvártanfolyam a nyaralásból mindössze 4 napot vesz igénybe, a többit töltheted napozással, strandolással, városnézéssel, vagy amihez kedved van!  Sőt, ha megtetszett a búvárkodás élménye, a hátralévő napokban már végzett búvárként merülhetsz és rengeteg egyedülálló élményt gyűjthetsz.

 

A nyaralás dátuma 2009. július 5-12, mely időtartam alatt felajánlunk számodra egy helyet egy 4-5 fős apartmanban - ingyen. Az apartmanban más búvártanulók fognak veled együtt lakni. Ha szeretnél barátot, családtagot magaddal hozni, azt is megteheted, de az ő helyét természetesen fizetnetek kell (20 EUR / fő / éj, 7 éjszakára).

 

Az ingyenes nyaralás feltétele, hogy május 31-ig bejelentkezz nálunk a júliusi adriai búvártanfolyamunkra, kitöltsd a jelentkezési lapot és befizesd a tanfolyam teljes összegét:

 

Az Alapfokú búvártanfolyamról szóló infókért és az ingyenes nyaralás részleteiért klikk ide!

Hirdetés