Hirdetés

Hirdetés

Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Ausztria

Krippenstein

Krippenstein

Sípályák 4.0km 6.0km 3.0km
Távolság BP-től 494km
SZEZON   12-17,04-13
Magasság   640-2100m
FELVONÓK 4 CSÁKÁNYOS 1 ÜLŐLIFT 0 KABINOS

A Síterep zárva

Utolsó havazás: 2016.03.25

Síelhető pálya: 0 km

Üzemelő síliftek: 0

Hóadat frissités: 2016.10.26

Krippenstein sípálya információk

Tömegiszony? Gyere ide! A pálya 11 km hosszú , nincs tömeg, gyors felvonó.  Alul és felül is gyerekek részére kialakított sípark! (inkább pálya a szerk.)
Mégis a legnagyobb előny: Krippenstein freeride és túrasí paradicsom! Több, mint 30 km-nyi szűzhavas élmény, 1500 méteres szintkülönbséggel! A hely a Dachstein fennsík bejárata, ahol korlátlan lehetőség nyílik túrázásra! Hüttéből is rengeteg van, példák:
  
A lényeg azonban a helyi freeride lehetőségeken múlik. A 11 km-es lejtő tuti megdolgoztat! Főleg, hogy kiemelt óvatossággal kell kezelni a lejtőket a megannyi kisebb-nagyobb dolina miatt. Nem szabad félvállról venni ezeket az alattomos lyukakat, megannyi balesetet okoztak már. Akinek nincs terepismerete bérlejen tapasztalt vezetőt.
Krippenstein egy igazi freeride paradicsom, ráadásul elérhető távolságra van, és bőven megfizethető, főleg ha helisíeléssel hasonlítjuk össze. Hátránya viszont az, hogy a sziklás terep miatt csak akkor élvezhető, ha tényleg jó sok hó van.
Ráadás:
A felső állomástól mindössze 25 percnyi sétára van a „Five fingers” kilátótorony, ahonnan tényleg lélegzetelállító a látvány a Hallstatti tó irányába! A mai technológiának köszönhetően ezen a linken 3d-ben körbe is tudtok nézni! 
Bérlési lehetőség természetesen van a alsó állomáson, ahol az átlagos felszerelések mellett, a hely adottságaihoz illő freeride lécek is bérelhetők. 
Helyi vezetőt, „guide”-ot az Outdoor Leadership iskola adja. 1 napra 4 főnek kb. 200 Euróba fáj, ami igen jó árnak számít! 
 

Krippenstein síbérletárak

1 nap
Felnőtt   37,4 €
Gyerek   17,4 €
15,0 €
37,4 €
51,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA AUSZTRIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Krippenstein vonzáskörzetében

Krippenstein szálláskereső


Extrák

Gyerekpálya

Útvonal Krippenstein sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Krippenstein...

JÁRTÁL MÁR KRIPPENSTEIN SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!