Fjällräven nyereményjáték sorsolás

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2020/03/02
Fjällräven Abisko Midsummer túranadrágot sorsoltunk.
Hirdetés

Könnyű nyári túraruhát mindenki tud gyártani, de amikor a skandinávok vállalkoznak rá az két dolgot jelent: egyrészt annyira eldurvult a klímaváltozás, hogy az északiaknak is szükségük van a selyemvékony ruházatra, illetve biztosak lehetünk benne, hogy valami csavarral, innovatív módon hozzák létre a terméket.

 

 

SS20KO__DSC6321.jpg
SS20KO__DSC6321.jpg

 

 

A Fjallraven G-1000-es anyaga stapabíróságáról híres leginkább, ezért valamit ki kellett találnia a svéd márkának. A saját fejlesztésű anyagot egy külön eljárással kezelték, így nem volt szükség külön másik anyag (elasztán stb…) beleszövésére, hogy egy rugalmas, szellőző és könnyű anyagot kapjanak. A rugalmas szövet elősegíti a szabad mozgást. A könnyű, jól szellőző és könnyedén csomagolható túranadrág remek választás a rövidnadrág helyettesítésére, amikor fontos a teljes láb védelme: legyen szó erős napsütésről, rovarokról vagy durva terepről.

 

 

SS20KO__DSC7758.jpg
SS20KO__DSC7758.jpg

 

 

A Fjällräven legújabb, meleg időjárásra tervezett túranadrágja, az Abisko Midsummer hozta el a Gold Winner-díjat a Münchenben megrendezett Outstanding Outdoor díjátadón, melyet az Outdoor by ISPO kereskedelmi vásár keretein belül szerveztek. 

 

Abisko_Midsummer_Trs_men.jpg
Abisko_Midsummer_Trs_men.jpg

 

Nyertes

Feketéné Cserjés Judit - Székesfehérvár

Játékszabályzathoz klikk ide!