Goldeck - Millstatti Sportrégió

Goldeck - Millstatti Sportrégió Sípálya információk

A síterep zárva
8.08.58.5
628km
547-2142m
5 Húzólift
2 Ülőlift
2 Kabinos felvonó
2024-03-23
0
km
2024-06-17
Kezdőknek
Profiknak
Freeride-ra
Családosoknak
Snowboardosoknak
Hirdetés

Goldeck - Millstatti Sportrégió

Korszerű felvonók, gondozott lesiklópályák, vonzó, mélyhavas lejtők, változatos szabadidős programok hívnak kalandos síüdülésre Karintia középső részében. A körzethez nyolc nagyobb síterület tartozik (Goldeck, Innerkrems, Bad Kleinkirchheim, Ankogel, Gerlitzen, Katschberg, Mölltali gleccser, Turrach), ahol összesen 390 km sípálya és 113 lift várja a sízőket. Minden pályát 30 percen belül el lehet érni autóval. Ezen kívül rengeteg kikapcsolódás ígérkezik síelés után vagy pihenésképpen: Bad Kleinkirchheim 2 gyönyörű termálfürdő, Wörthi tó, Weissensee, Spittal an der Drau városa kiruccanás Olaszországba és még sorolhatnánk. Aprés ski: Viziparadicsom Millstattban, uszoda Seebodenben, termálfürdők Bad Kleinkirchheimben, szauna, teniszcsarnok, műjégpálya, szánkó, jégteke, lovaglás, téli túrák Figyelem! Ingyenes diákbérletre is van lehetőség.

Goldeck-Spittal

Goldeck-Spittal a családosoknak, kezdőknek

Goldeck egy családi síparadicsom. A felső állomásnál a Goldeck Kinderland 3 sípályát foglal magában. A gyerekek fejlődését közvetlen a hüttéből követhetjük nyomon. A kezdők ugyanitt gyakorolhatnak, raádásul, ha csak ezt a részt használod, a síbérleted is kedvezményes.

Kezdő sítúrázók

A sítúrázást szeretnéd megtanulni, akkor is kitűnő választás Goldeck. A kijelölt sítúra útvonal kellően lankás, hogy könnyűszerrel belejöjj a sízés eme vállfajába.

Goldeck - Millstatti Sportrégió síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
51 €
Gyerek
25.5 €
1 Napos
26 €
51 €
130 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Goldeck - Millstatti Sportrégió sípályához

Szerintetek Goldeck - Millstatti Sportrégió...

2013-11-29
Kezdőknek: Kezdőknek meredekek ezek a pályák.
Profiknak: A városba levezető hosszú fekete pálya ritkán síelhető,és keskeny. Viszont fenn modern ülős felvonó is van, és pár éve mikor ott voltam legzsúfoltabb szezonban is szinte teljesen üres volt a rendszer. Akkor nehéz volt feljutni a kétkabinos felvonóval, de azóta már van egy új "sok kabinos". Lehet azóta már sokat fejlődtek.
Freeride-ra: Sok szűzhavas rész is van, és mivel kevesen síelnek itt, nem csak 1 napi szűz a hó.
Családosoknak: Főleg olyan családnak ajánlott ahol már senki sem abszolút kezdő.
Snowboardosoknak: Nem túl sok az ember ezért a síelő sem túl sok, így nem zavarnak minket, Mikor én voltam pár éve park még nem volt, de úgy nézem mára már készítettek.
Jártál már GOLDECK - MILLSTATTI SPORTRÉGIÓ síterepén? Mondd el a véleményed!