Diedamskopf

Diedamskopf Sípálya információk

A síterep zárva
13.018.09.0
878km
850-2060m
4 Húzólift
2 Ülőlift
2 Kabinos felvonó
2023-04-08
0
km
2023-06-05
Hirdetés

Diedamskopf

A síközpontba egy modern, 8 személyes gondola vezet. Ott vendégeinket a legmodernebb felvonók várják, mint például egy 6 személyes buborékos felvonó, egy 4 személyes ülőlift és két sífelvonó. A völgyben 2 gyakorlólift áll rendelkezésre. 44 km lejtő és pálya, offroad-terület és a Diedams-"Free & Wild Boarderpark" félcsővel az "Oberdiedams"-ban. A 3 étteremben feltöltődhet - a Panoramabergrestaurantban (önkiszolgáló), a "Wedelstube"-ban a "Wedelbar"-ral (kiszolgálás) és a Breitenalpe kioszkban.

Természetesen van egy Sternbar is funky zenével a hegyi állomás napos teraszán. Egy nagyszerű síeléssel töltött nap után az Aprés Ski-t a völgyállomáson található "SKI-INN" kocsmában lehet ünnepelni.

A kinderland a hegyi állomáson igazi különlegesség. A több mint 300 m²-es játszótéren a gyerekek remekül fogják érezni magukat. Minden szerdán különleges programot kínálunk a gyerekeknek, pl. kézműveskedés, sütemények, bűvész.

A "Diedamskopf" hegyi felvonók az 1. számú és Nyugat-Ausztria egyetlen "Biztonságos hófutópályája". Jó hóviszonyok esetén minden szerdán és pénteken vendégeink élvezhetik a kivilágított éjszakai síelést az au-i Grunholzliftnél.

Diedamskopf síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
55 €
Gyerek
32 €
1 Napos
24 €
55 €
68.5 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Diedamskopf sípályához

Szerintetek Diedamskopf...

Nincs értékelés

Jártál már DIEDAMSKOPF síterepén? Mondd el a véleményed!
Hirdetés