Cedars

Cedars Sípálya információk

A síterep zárva
2.04.04.0
2250km
2000-2700m
4 Húzólift
1 Ülőlift
0000-00-00
0
km
0000-00-00
Hirdetés

Cedars

Libanon északi részén, Bejrúttól 2 órára fekszik. Minden pálya 2000 méter felett terül el, így itt valamivel hosszabb a szezon, mint a többi sícentrumban. A cédrusfák között síelhet, változatos pályákon, új ülőliftek segítségével. A profikat végtelen szűzhavas lejtők várják a kijelölt pályák mellett, a kezdők pedig a speciálisan számukra kialakított húzólifteket használhatják. Felejthetetlen élményt nyújt a sífutás a csodás természetben, vagy ha a nagyobb sebességet kedveli, fedezze fel egy motoros szán nyergében a környéket!

Talán már Ön is hallott arról, hogy Libanon a világ egyetlen olyan országa, ahol a délelőtti sízés után délután úszhat egyet a Földközi-tengerben. A különleges klímának és a libanoni hegyek varázslatos elhelyezkedésének köszönhető mindez. Még a legmagasabb sícentrumok is rövid autózással elérhetőek a tengerpartról, tiszta időben fentről gyönyörködhet a lélegzetelállító panorámában. Mindez a Budapest – Bejrút közvetlen repüljáratok segítségével elérhető távolságban és elérhető áron.

Már a 30-as évek óta népszerű sport a sízés Libanonban. Az első felvonót az 1950-es években építették a Cedars hegyen. Ma már hat modern síközpont üzemel az országban, változatos terepet biztosítva síelőknek és snowboardosoknak. A sífutókat több kilométeres előkészített pályák várják, de aki hótalpakkal vagy motoros szánnal akarja felfedezni a vidéket, az is megtalálja számításait. Faraya a világszínvonalú infrasturktúrájával, Cedars pedig elragadó hangulatával várja a külföldi sízőket.


 

Távolság Budapesttől: 

si

3 óra repülővel

Cedars síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
30 usd
Gyerek
40 usd
1 Napos
usd
30 usd
usd
(Összehasonlítva Libanon síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Cedars sípályához

Szerintetek Cedars...

Nincs értékelés

Jártál már CEDARS síterepén? Mondd el a véleményed!