Menü

2009.01.20.     Hozzászólás 0

Újdonság: Thule Hóláncok

A hólánc ma már nem csak egy praktikus kiegészítő a téli havas utakon való autózáshoz, bizonyos helyeken egyenesen kötelező a használata - már a hazai KRESZ szerint is. A Thule dizájnos, könnyen felhelyezhető hóláncokkal tör be az európai piacra.


A hólánc használata a téli időszakban kötelező szinte minden szomszédos országban, sőt már egyes magyarországi útszakaszokon is. Az előírások mellett azonban sokszor szükségszerű is. A téli gumi magában már nem elég a hegyi utakon zord, téli időjárás mellett. A hólánc­ot mindig időben, ha lehet még elakadás előtt szereljük fel, így kellemetlen kalandoktól óvhatjuk meg magunkat. A megvásárolt hólánc­ot indulás előtt érdemes kipróbálni - felpróbálni az autóra, hogy ne éles helyzetben derüljön fény az esetleges problémákra és ez megkeserítse akár a síutunkat.

 

Az első sorban tetőboxairól és egyéb sportszer-szállító eszközeiről (tetőcsomagtartó, kerékpártartó, tetőbox, síbox, csomagtartó, síléctartó, kajaktartó, kenutartó, Load and Go) ismert Thule a 2008/2009-es szezonban belép az európai hóláncok piacára. A Thule olasz Alpokban fekvő gyárában személyautókhoz, terepjárókhoz, egyterűekhez és pickupohoz készítenek hóláncokat. 

 

A Thule hóláncok fejlesztésekor a biztonság és a funkcionalitás mellett nagy figyelmet fordítottak a könnyű felszerelhetőségre és nem utolsó sorban a dizájnra, illetve arra, hogy a lánc a sérülékeny felnit se sértse meg.

 

K-summit Thule hólánc

Thule K-Summit hólánc
Egyszerűen tökéletes, belül 0mm anyagvastagság

A Thule K-Summit a legkönnyebben szerelhető hólánc: a rögzítés csak 3 gyors lépés, és amikor elforog a kerék, a lánc önmagától beáll a gumi futófelületére. A Thule K-Summit a tökéletes egyensúly kombinációja a stílusos formatervezésnek, a maximális funkcionalitásnak, és az abszolút biztonságnak. Vezetés a hóban a Thule K-Summit hólánccal élmény lesz melyet nem felejt el soha.

>> További részletek + Videó + MÉRETKERESő

 CB12 Thule hólánc

CB12 Thule hólánc
12mm láncvastagság

A Thule CB-12 hólánc elérhető árfekvése, magas minősége és megbízhatósága mellett a havas utakon autója fontos kiegészítője lehet.

>> További részletek + Videó + MÉRETKERESő

 CG9 Thule hólánc

Thule CG9 hólánc
felnivédő, gyorsfeszítő, 9mm láncvastagság

A Thule CG-9 hólánc önfeszítő rögzítése megkönnyíti a felszerelést, a műanyag keréktárcsa védő pedig fontos elem a sérülékeny alumínium felni védelmére.

>> További részletek + Videó + MÉRETKERESő

 CL10 Thule hólánc

Thule CL10 hólánc
 jégtörővel, felnivédő, gyorsfeszítő, 10mm láncvastagság

A Thule CL-10 hólánc jégtörő erősítése a tükörsíma jég felületén is biztosítja a kapaszkodást. Az önfeszítő rögzítés megkönnyíti a felszerelést, a műanyag keréktárcsa védő pedig fontos elem a sérülékeny alumínium felni védelmére.

>> További részletek + Videó + MÉRETKERESő

 CS10 Thule hólánc

Thule CS10 hólánc
jégtörő, felnivédő, gyorsfeszítő + gyorsoldó, 10mm láncvastagság

A Thule CS-10 hólánc jégtörő erősítése a tükörsíma jég felületén is biztosítja a kapaszkodást. A külső oldali rögzítés és oldás megkönnyíti a fel- és leszerelést, a műanyag keréktárcsa védő pedig fontos elem a sérülékeny alumínium felni védelmére.

>> További részletek + Videó + MÉRETKERESő

 

Sí- Snowboard Biztosítás

Olvass többet a témáról: hólánc, kajaktartó, kenutartó, kerékpártartó, síbox, tetőbox, tetőcsomagtartó