Menü

2009.01.21.     Hozzászólás 0

Nyerj egy 2 személyes utazást a Billabong Air&Style snowboard versenyre!

Még csütörtökig jelentkezhetsz a nyereményjátékra, melynek fődíja egy 2 személyes ausztriai utazás Európa egyik legrangosabb snowboard versenyére a Billabong Air&Stye-ra.

Billabong Air&Style 2009. január 31.
Innsbruck, Ausztria

A jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint regisztrálni a www.billabong.hu oldalon.

 
 
Január utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre a Billabong Air&Style snowboard verseny Ausztriában. A TTR (Ticket To Ride) a legmagasabb, 6 csillaggal minősítette a versenyt, nem véletlenül.

A szervezők 120 tonna acél és 4500 köbméter hó felhasználásával 12 méter magas quaterpipe-al (negyedkör) készülnek, a megfelelő sebességről pedig a Bergisel stadion síugrósáncának érkezője gondoskodik.

Ezen a versenyzők 100 km/h-s sebességet is el tudnak érni, így már csak a meghívott versenyzőkön múlik, hogy sikerül-e megdönteniük a snowboard legenda, Terje Haakonsen 2007-ben beállított 9,8 méteres magassági rekordját. A magassággal már tavaly sem volt gond, hiszen Jack Mitrani 10,2 méterre szállt ki a negyedkörből, azonban az ugrás csúnya eséssel végződött.

Az igazi harc azonban a Ring of Glory-nak keresztelt gyűrűért folyik majd, amelyet az első helyezett kap a nem csekély pénzdíj mellett.

Kövesd a versenyt élőben az Eurosport magyar nyelvű élő közvetítése vagy a www.air-style.com oldal segítségével.
 
További információ: www.billabong.hu

Sí- Snowboard Biztosítás

Olvass többet a témáról: billabong