Menü

2008.12.04.     Hozzászólás 0

Katschberg: itt edzenek a jövő sísztárjai

Aki szeretné, hogy a téli üdülés alatt a család minden tagja boldog legyen, az a Katschbergen jó helyen jár. A régióban garantáltan megtalálja mindenki a számítását.

A gyermekekre nagyszerű élmények várnak „Katschi” gyermekbirodalmában, ahol az apróságok külön az ő számukra kialakított sípályákon tesztelhetik tudásukat. Barátságos liftkezelők és speciális felvonók gondoskodnak a biztonságról. Beszélő kabalafigurák, egy funpark és melegedők garantálják a felhőtlen élményeket a jövő sísztárjai számára. A régió valamennyi négycsillagos szállodája kínál gyermekfelügyeletet és önálló wellnessrészleget a kicsiknek.

 

Emellett a család felnőtt tagjaira is számtalan téli élmény vár a Katschbergen. Az 1640 és 2220 méter közötti fekvés garanciát jelent a hóbiztos sípályákra. A tökéletesen karbantartott sípályák többsége közepesen nehéz, de 10 kilométernyi fekete pálya is a vendégek rendelkezésére áll. A legutóbbi síszezon óta egy igazi különlegesség várja a téli sportok szerelmeseit a Katschbergen: az „A1” egész Ausztria egyik leglátványosabb sípályája. A 6 kilométer hosszú pálya az Aineckről egyenletes lejtéssel vezet a salzburgi Lungauba.

Olvass többet a témáról: , snowboard