Menü

2007.02.12.     Hozzászólás 0

Csütörtökig zárva a Sípark.

A mátraszentistváni Sípark hazánk egyik legnépszerűbb síterepévé vált a 2003-as megnyitója óta. Kétség kívül a minőségi szolgáltatásai is nagy szerepet játszottak ebben. S hogy ez így is maradjon a Sípark fejlődése nem áll le. Hétfő és szerda között zárva tartanak, mert az új liftet szerelik, valamint a hószőnyeget is frissítik.

Mátraszentistván legkorábban február 15-től várja a sí és snowboard szerelmeseit.


Nagyhideghegy - helyzetkép

A Síközpont nyitásának ideje bizonytalan.
Amint az időjárás azt lehetővé teszi, és sízésre is megfelelő hóvastagság lesz, beindulhatnak a felvonók és a turistabuszok is. Sajnos ennek ideje egyenlőre bizonytalan.


Nagyvillám Sípálya, Visegrád

Január 30-án este, a rendkívül meleg időjárás miatt a sípályát bizonytalan ideig be kellett zárni! Eddig 12 napot üzemelt.
Nyitás a hideg időjárás függvényében!


Kékestető - Vajon mikor indul el a síszezon?

A MátraCentrumtól kapott információk szerint az enyhe időjárás, a folyamatos nulla fok körüli hőmérséklet sajnos nem teszi lehetővé a hóágyúzást. A webkamerán jól látszik, hogy a déli sípálya felső szakaszán ugyan sikerült megfelelő minőségű havat gyártani január 25-e óta, ez azonban nem elég a sportoláshoz, legfeljebb szánkózni lehet. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint február 6. és 7-én 10 cm friss hó hullott a hegyen. Egyelőre ez a hó is kevésnek bizonyult.


Ha a síterepek részletes adatai érdekelnek, kattints a Kapcsolódó cikkeknél a megfelelőre.
Amennyiben a külföldi hóhelyzetről szeretnél informálódni, kattints a hójelentésre!