Menü

2013.11.27.     Hozzászólás 2

(x)

100% síizgalom: kattints, nyerj és síelj Ausztriában!

Világbajnok sípályák, boardparadicsom, porhó, forralt bor, gőzgombóc, buli... Persze, hogy Ausztria


Világbajnok sípályák, a boardosok paradicsoma, féktelen porhó-sízés, forralt borozás hangulatos hüttékben gőzgombóccal fűszerezve, kirobbanó esti bulik: mi jut erről eszedbe? Persze, hogy Ausztria! De hová utazz, hogy azt a „kis pluszt“ is megtaláld?

 

Napsütés-bomba: Karintia
Szikrázó napsütésre, hóbiztos és sorbanáállás mentes pályákra, és kalandtúrákra csábulsz? Ausztria legdélebben fekvő síparadicsomában, Karintiában 31 síterepre válthatsz összevont síbérletet. A napi száguldozás után este királyok módjára Bad Kleinkirchheim Római termálfürdőjében és isteni szaunáiban pazarul henyélhetsz. Ha még gourmet is vagy, akkor a schnapsokat követően a hegyekre hintett holdfényben hódolj három ország kulináris élvezeteinek, és kóstold meg az alpok-adriai konyha finomságait.

 

Mitterbach

 

Gyerekekkel utazol? Mostviertelben a helyed!
A vadregényes hegyek között meghúzódó, mesébeillő Annaberg változatos sípályái és izgalmas közös programjai miatt a családosok kedvence. 

Bolondos freerider vagy? Hagyd magad elvarázsolni a tájtól, és add át magad a Gemeindealpe pályáinak: siklás teljes gázzal a gyorsasági szakaszokon, vagy freestyle trükkök az új funparkban. Szeretsz túrázni? Válaszd a hótalpas sítúraösvényeket: itt az ideje, hogy megcsodáld, micsoda titkos tájakra bukkanhatsz egy osztrák sífutópályán.

 

Arlberg

 

Luxus-fluxus, avagy “kincsáradat”: Arlberg
Kíváncsi vagy, hol síel a sportos felső tízezer? Arlberget egyszer meg kell nézned! Ez a sílegenda terep igazi ínyenceknek való, legyen szó síelésről, vagy boardozásról, itt változatos, porhóval borított feketepályákon csillogtathatod meg tudásodat. Semmi kétség: egykor Diana hercegnő is ezért kedvelte annyira az itt található St. Antont, aki nem vetette meg az après-ski örömeit sem. Este lazulj baráti körben a legszebb hüttékben: ezt a 100%-osan exkluzív, életreszóló síélményt sohasem fogod elfelejteni!

 

Néhány kattintás választ el attól, hogy tied legyen a 2 főre szóló álom síüdülés.
Vigyázz, kész, nyerj!

 

Ausztria - megérkezni és újjászületni