Menü

2018.03.08.     Hozzászólás 0

(x)

Teszteld a Specialized ebike bringákat

Próbáld ki élesben a Specialized ebike kerékpárokat!


Specialized E-bikes

A SPECIALIZED cég 1974-óta van jelen a kerékpáriparban és meghatározó szerepet tölt be. Az első MTB kerékpárt 1981-ben Stumpjumper néven gyártotta és ezzel történelmet írt.

Ahogy a SPECIALIZED mindig is élen járt a fejlesztésekben, ez így történt a Turbó névre keresztelt Pedelec rendszerű elektromos bringák esetében is. 2014-ben került bemutatásra a Turbó S ami még agymotoros (Specialized Turbo Direct Drive rear hub motor, 250 watt) rendszer volt.

 

Specialized ebike Forrás: Specialized.hu

 

Nagy siker volt de itt nem állt meg a menetelés. Kölcsönös együttműködés jött létre a SPECIALIZED és BROSE között, így 2016-tól már az összteleszkópos Pedelec a Turbó Levo is piacra került. A kerékpár azoknak készült akik ki tudják használni egy Trail- AllMountain bringa előnyeit és még nagyobb távolságot tudnak bejárni.

 

 

Specialized ebike Forrás: Specialized.hu

 

2017-ben a városi és túra kategóriában is új modell jelent meg, a Vado. A hatótávolság és felszereltség tekintetében is egyedülálló, ellenfelei között.

 

 

A 2018-as évben pedig ismét különleges bringák érkeztek, az alacsony átlépési magasságú Como városi kerékpárral és az Enduro területen egy igazi nagyágyúval a Kenevoval.

 

Specialized ebike Forrás: Specialized.hu

 

A TEST THE BEST tesztbringa programunk keretében a Pedelec Parádén kipróbálhatók lesznek a következő modellek

1. Turbo Vado 4.0
2. Turbo Vado 5.0 SpeedPedelec
3. Turbo Levo 6fattie FSR
4. Turbo Levo 29 HT
5. Como

 

Olvass többet a témáról: ebike, specialized

Ajánló