Menü

2016.05.02.     Hozzászólás 22

Mozgásvilág.hu

Superior nyereményjáték sorsolás

2016-os kerékpártúrádat már Superiorral tervezheted, ha szerencséd lesz...


Superior

Profi kerékpárok nem csak profiknak

A SUPERIOR bringákat a legújabb és leghatékonyabb technológiákat és szerelési folyamatokat használva építik. A SUPERIOR a termékei sikerét mindig is a profi versenyzőkkel és csapatokkal folytatott szoros együttműködésre alapozta. A világ legjobb versenyzőinek és csapatainak visszajelzései jelentik a kutatás és fejlesztés kulcsát.

A high-end modellek fejlesztésénél használt technológiákat, megoldásokat és tapasztalatokat aztán felhasználják valamennyi SUPERIOR kerékpár tervezésénél, így a mindennapos használatra szánt, elérhető árú kerékpáros is magukban hordozzák a gondos tervezés minden előnyét.

 

Superior

 

A Cross modellek vérében mindenből van egy kicsi. Gyorsak az aszfalton, elég tartósak ahhoz, hogy terepen is könnyedén használhasd őket, és tökéletesen megfelelnek városi ingázásra. Az RX bringáinkkal teljes szabadságot kapsz útvonalad megtervezéséhez. Sok mindent kölcsönvettünk az MTB bringáinktól, amikor a vázat terveztük, így az RX bringák könnyen irányíthatóak és kényelmesek. A 700c köpenyek, a teleszkópos villák és a megbízható fékek az RX sorozatot ideális választássá teszik bármely hétvégi bringázáshoz vagy túrához. Különösen értékelni fogod, mennyire egyszerű és könnyű rájuk kiegészítőket, például csomagtartót vagy sárvédőt felszerelni.

Legfrissebb hírek a Superior kerékpárjairól és kerékpárosairól itt:

facebook.com/Superiorbikes.hu

 

Superior nyereményjáték

Nyereményjátékunk keretében az alábbi kerékpárokért lehetett izgulni: 

Superior RX 520L

női cross kerékpár 119.900 Ft értékben.

Superior RX 520L

 

Superior TR 200

férfi trekking kerékpár 124.900 Ft értékben.

Superior TR 200

  

A nyertes pedig:

Magyar Balázs - Szombathely

 

Játékszabályzathoz klikk ide!

Olvass többet a témáról: superior

Ajánló