Menü

2017.06.02.     Hozzászólás 0

Shimano STePS: 10 nap 10+1 nyeremény

Játssz velünk 10 napon át és nyerj Shimano napszemüveget és ebike nyaralást


Shimano

A Shimano viszonylag későn lépett piacra saját ebike rendszerével, a STePS-szel, de ez a lemaradás nem akadályozta meg abban, hogy mára jelentős szereplővé váljon - ebben nyilván szerepet játszott az is, hogy egyébként egy nagy nevű kerékpáros márkáról van szó, ami akár Magyarországon, akár világszinten a legkiterjedtebb partnerhálózattal rendelkezik. Így egyrészt számos kerékpárgyártóval gyorsan ki tudták építeni az együttműködést, másrészt a rendszer jó hírét is nagyobb hatékonysággal tudták terjeszteni.

shimanosteps17.jpg

A Shimano STePS alapvetően két szettben érhető el, az E6000 a trekking, míg az E8000 a montis vonalra. A 36 V-os 11.6 Ah-s és 418 Wh-s akku több mint 1000 töltési ciklusig garantálja a 100%-os működést (ezt követően sem kell feltétlenül lecserélni, mert jellemzően 60%-os teljesítménnyel működik tovább).

A Shimano STePS-et Di2 váltorendszerrel kombinálva automata váltós kerékpárunk is lehet, ami ráadásul a tekerési stílusunk alapján határozza meg a váltás módját. 

 

  

Mint az első bringád - csak kicsit más

Semmihez sem fogható érzés a Shimano STePS e-bike-ot hajtani. A dombok egyszer csak síkká válnak, a várost kisebbnek érzed. Ahová eddig csak autóval értél el, oda most egy kellemes és szórakoztató tekeréssel is eljuthatsz. A Shimano-nak közel 100 éves tapasztalata van már kerékpáralkatrészek fejlesztésében és gyártásában. Igazából bármelyik kerékpár el tud vinni téged az úton, de csak a STePS adja meg az erőt, hogy újratöltsd szenvedélyed a bringázásban.

Íme az intelligens, csendes és könnyen használható STePS rendszer

A STePS - Shimano Total Electric Power System - rendszer akkor segít, amikor szükséged van rá. Pedálozásod erejét a beépített elektromotor turbózza fel és ad óriási nyomatékot. Tekerj akár 80 km-t egyetlen feltöltéssel, s tartogasd az energiád inkább a felfedezésre.

 

A Shimano STePS rendszerekről minden infót itt találtok...

 

Shimano STePS

 

 

Nyereményjáték

Játssz velünk 10 napon keresztül és nyerd meg a Shimano ajándékokat, vagy a fődíjat egy exkluzív hétvégi nyaralást STePS kerékpárokkal.

2017. június 6. keddtől kezdődően 10 napon keresztül minden este egy-egy kérdést fogunk kipostolni a Mozgásvilág.hu facebook oldalára, amire másnap délután 16 óráig van lehetőségetek kommentben válaszolni, lájkolni és megosztani. Minden nap az aktuális kérdésre helyesen válaszolók között kisorsolunk egy Shimano ajándékcsomagot, aminek tartalma egy Shimano Pulsar napszemüveg és egy Shimano kulcstartó.

 

shimanonyeremeny1706.jpg

 

A 10. nap után az összes válaszoló között kisorsoljuk a fődíjat, ami

3 nap 2 éjszaka félpanziós ellátással az Esztergomi Decsi Panzióban, 1 férfi STEPS fitness és egy női STEPS túrakerékpárral.

 

A kép illusztráció

 

Érdemes minden nap válaszolni, mert nevetek annyiszor kerül bele a virtuális kalapba, ahány kérdésre válaszoltatok, vagyis akár 10-szeres esélyre is van lehetőség (nem utolsó sorban így minden nap esélyetek van a napi Shimano nyerménycsomagra is).

Figyeljétek a Mozgásvilág.hu facebook oldalát, válaszoljatok, osszatok és lájkoljatok!

A helyes válaszokhoz nem árt képben lenni a Shimano STePS rendszerről, amihez segítséget itt találtok...

Játékszabályzathoz klikk ide!

 

Olvass többet a témáról: steps, shimano, pedelec, ebike

Ajánló