Menü

2008.05.30.     Hozzászólás 0

RITCHEY nyereményakció a Crosskovácsi Maratonon

Ha részt veszel a Crosskovácsi Mountain Bike Maratonon és regisztrálsz a BikeFun-Ritchey nyereményjátékán, akkor kis szerencsével tiéd lehet 1 pár Ritchey Z-Max Intuition Pro külső!

Június 8-án kerül megrendezésre Nagykovácsiban a Crosskovácsi Mountain Bike Maraton, mely egyben a Magyar Köztársaság MTB Maraton bajnoksága is. A méltán népszerű rendezvényen való részvételre most még egy jó okod lehet: ha regisztrálsz a BikeFun-Ritchey nyereményjátékán, akkor kis szerencsével tiéd lehet 1 pár Ritchey Z-Max Intuition Pro külső!

A Ritchey kerékpáros márkát nem kell bemutatnunk a bringások körében, hiszen mindenki tudja, hogy csak csúcsminőségű alkatrészeket találunk a palettájukon. A gyártó most lehetőséget ad 20 szerencsés résztvevőnek arra, hogy élesben teszteljék a Ritchey gumikat a nagykovácsi versenyen.

Ha vállalod, hogy június 8-án, még a verseny előtt lecseréled a régi gumidat a vadiúj Ritchey külsőkre, és a Crosskovácsi távját már ezekkel teljesíted, akkor eséllyel indulhatsz a játékban. Nem kell mást tenned, mint nevezned a Crosskovácsi maratonra és regisztrálnod a nyereményjátékra itt. 

A szerencsés nyertesek előre értesítjük, a nyereményüket a Merida Maraton Team sátránál felállított Ritchey Service Center-nél vehetik át. 

További részletek: www.bikefun.hu

Olvass többet a témáról: crosskovácsi, kerékpár