Menü

2017.05.02.     Hozzászólás 0

(X)

Rendelj az eBIKE.hu-ról - ajándék Alsó-Ausztria kerékpártérkép üti a markod!

Májustól kezdődően mindenki, aki az eBIKE.hu oldalon vásárol, 1 db kerékpáros térképet kap ajándékba!


Új kerékpáros élmények Alsó-Ausztriában vizek és ízek mentén

Új útvonalak, új ajánlatok, új célcsoportok: Alsó-Ausztriában számos új projekt hozza lendületbe a kerékpáros turizmust. A változatos lehetőségekről az új kerékpáros térképen keresztül nyerhetsz betekintést.
4200 km hosszú kerékpárút hálózat, 8 TOP-kerékpáros útvonal példás infrastruktúrával, csillagtúrák az egyes régiókban, újonnan kialakított bringaparkok és kerékpárutak, továbbá speciálisan a gyerekek számára kialakított útvonalak: egyik régió sem kínál Közép-Európában ennyire változatos lehetőségeket a kerékpárosok számára, mint Alsó-Ausztria.

Kerékpározás Alsó-Ausztriában Forrás: (c) Waldviertel Tourismus_www.ishootpeople.atGalériáért katt a képre!

Kerékpáros tippek Alsó-Ausztriában!
Válassz a megannyi izgalmas csomagajánlat közül, amelyek Alsó-Ausztria kerékpáros régióiba nyújtanak mélyebb betekintést, feltárva azok sokszínűségét!

Alsó-Ausztria felfedezése még sosem volt ilyen egyszerű: foglalj csomagajánlatot és használd az új kerékpáros térképedet!

A csomagajánlatokat >> ITT << érheted el!


Ajándék kerékpártérkép!

Májustól kezdődően mindenki, aki az eBIKE.hu oldalon vásárol 1 db térképet kap ajándékba a készlet erejéig (1 000 db). Vegyél bármit és a kiszállításnál meglepetésként gazdagabb leszel egy Alsó-Ausztria kerékpáros térképpel!

Kamptal kerékpárút Forrás: (c) Alsó-AusztriaGalériáért katt a képre!

 

 

 

Olvass többet a témáról: kerékpártérkép, Alsó-Ausztria

Ajánló