Programajánló – „Szabad” a hétvége

Puskás Judit - Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
Puskás Judit - Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/03/05
Itt a tavasz! A napsütéses órák száma pedig egyenes arányban növekszik a kinti programok mennyiségével!
Hirdetés

Itt a tavasz! A napsütéses órák száma pedig egyenes arányban növekszik a kinti programok mennyiségével! Ennek függvényében túra, túra és még több túra a hétvégére!

 

A jó időre való tekintettel minden fontos esemény a szabadban lesz, méghozzá annyi, hogy ezekből kedvünkre válogathatunk.
A bőségtár március 6.-án tetőzik, amikor is számos jobbnál jobb programmal várja a túrázás szerelmeseit egész Magyarország. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy a sok rendezvény közül kiválasszuk a számunkra legmegfelelőbbet, legérdekesebbet, legjobban tetszőt stb.

 

Íme néhány ízelítő a hétvégi programdömpingből:

Lesz itt túra minden mennyiségben és formában: a Bükkben, a Mátrában, a Mecsekben, a Művészetek Völgyében (Kapolcson és környékén), MartfűnDunán innen – Dunán túl is, sőt még a Tisza környékén is  .

Választhatunk kerékpárral kombináltat, de ha gondoljuk, még Nőnap alkalmából is gyalogolhatunk egy jót a friss levegőn, ezzel is megspórolva az ajándék árát.

 

A kínálat tehát nagy, tényleg csak rajtad múlik, hogy mihez van kedved. A lényeg: gyerünk ki a szabadba mozogni egy kicsit!

Hirdetés
Hirdetés