Menü

2008.08.13.     Hozzászólás 0

Nyerj sportórát és Merida bringásmezt!

A Mátra Maratonra való felkészülés jegyében augusztus 24-én (vasárnap) Te is részt vehetsz egy közös edzésen a Merida Maraton Team-mel! Kis szerencsével az edzés végén egy pulzusmérős sport-órát és egy Merida mezt is hazavihetsz!

Augusztus 31-én tartják az idei szezon egyik legnagyobb maratonját, a Mátra Maratont! Légy részese Te is a mountain bike maratonnak és készülj a Merida Team edzője, Tarján Tamás által összeállított edzésterv alapján! Hogy a felkészülés még izgalmasabb legyen, lehetőséged van részt venni az augusztus 24-én (vasárnap) 10 órakor kezdődő közös edzésen a Merida Maraton Team-mel!

A találkozó helyszíne: Budapest, Margit híd budai hídfő (oroszlános szobor a Trófea étteremmel szemben lévő parkban).

Edzés távja: A tavalyi Duna Maraton középtávjának útvonala (65 km) + a hazajutás kétkeréken, vagy egyénileg bármi más módon

 

A résztvevők között kisorsolásra kerül egy Sigma Onyx Pro pulzusmérős sport-óra és egy eredeti Merida mez is.

A jelentkezéshez küldj egy levelet az info@mozgasvilag.hu e-mail címre. A levél tárgya "Közös edzés a Merida Maraton Team-mel" legyen! A levélben jelöld meg korodat, illetve, hogy a Mátra Maratonon milyen távon kívánsz elindulni!

 

FONTOS!!! Az edzés a Duna Maraton középtávjának (65 km) útvonalán lesz, ezért kérjük, hogy csak azok jelentkezzenek, akik eléggé edzettek a táv megtételéhez! A táv megtétele után még haza is kell jutni valahogy. A Merida Maraton Team természetesen tekerni fog, így lehet hozzájuk csatlakozni visszafelé is, vagy más módon, egyénileg megoldani a visszajutást. A maximális résztvevői szám 20 főben került megállapításra, a jelentkezések feldolgozása beérkéezési sorrendben történik.

 

Olvass többet a témáról: edzés, edzésterv, kerékpár, mátra, sigma, Mátra Maraton