Menü

2014.01.27.     Hozzászólás 0

Nyerj nevezést 2014-re!

Díjkiosztóval és kérdőívvel indul az év a Nyugat Maraton Kupában


Szombaton került sor a 2013-as Nyugat Maraton Kupa összetett eredményhirdetésére Veszprémben, a Betekints Hotelben. A kicsit zord időjárás ellenére sokan eljöttek, többeknek még egy kis havas városnézésre is volt ideje, olyan korán érkeztek. A kategóriák első három helyezettje vehetett át kupát és a legeredményesebb csapatot is értékeltük, aki a Tatanka Racing Team lett. A díjakat Marton Béla, Balatonfűzfő polgármestere és a Nelson Bike képviseletében Pataki Gábor adta át. Ezúton is gratulálunk minden díjazottnak!

A díjátadón Simon Gábor a sorozat szervezője bejelentette, hogy 2014-ben is megrendezésre kerül a Nyugat Maraton Kupa. „A tavalyi hibákból tanulva pár módosítás lesz az előző évhez képest, átalakítjuk a versenykiírást, változtatunk a pálya jelölési stratégiánkon és a herendi helyszínt Eplény váltja fel". – mondta Gábor

A szervezők úgy gondolták, hogy az év elején közzétett kérdőívből sok hasznos dolgot tudtak leszűrni, ezért 2014-et is egy kérdőívvel kívánják indítani, hogy felmérjék az elvárásokat.

„ Kíváncsiak vagyunk, hogy a bringások miként látták az előző évet és milyen változtatásokra lenne igény idén, hogy tudnánk még színvonalasabb versenyeket szervezni." – mondta a Nyugat Maraton Kupa szervezője.

 

Ám azért, hogy egy kis játék is legyen a válaszadók között a Furgon- City Kft. felajánlásából 3 db, a sorozat 1 futamára jogosító nevezést sorsolunk ki!