Menü

2019.07.10.     Hozzászólás 0

(X)

Nyerj hajtánytúrát hosszú hétvégével Közép-Burgenlandba

Most lehetőséged nyílik családoddal együtt egy fantasztikus élményhétvégét nyerni, amelyen kipróbálhatjátok a hajtánytúrát és az egyik legnagyobb víziparkot Lutzmannsburgban! Fedezzétek fel Közép-Burgenlandot együtt!


Napsütötte Közép-Burgenland

Az ember azt hihetné, hogy a Nap beleszeretett Burgenland középső vidékébe, mert itt nemcsak korábban és gyakrabban mutatkozik, hanem tovább is időzik, mint másutt. A helybéliek ezért is hívják Közép-Burgenlandot előszeretettel a napsütés régiójának, ahol dimbes-dombos, idilli gyümölcsös- és szőlőkertek, kiterjedt erdőségek és szántóföldek váltogatják egymást.

Közép-Burgenland kedvelt kirándulóhelyei közé tartozik még a lockenhausi vár, a Lackenbach-i, a kobersdorfi és a deutschkreutzi kastélyok, valamint a Landsee-i várrom, amely egykor a régió legnagyobb erődítménye volt.

 

A napfényes Közép-Burgenland sportos kikapcsolódási lehetőségek egész sorát kínálja. Hajtánytúra egy vadregényes, elhagyatott vasúti sínszakaszon a kékfrankos vidékén át, vidám kikapcsolódás és izgalmas kalandok a vízi-parkban vagy kerékpártúra a tökéletes minőségű kerékpárútvonalak egyikén.

 

Európa egyetlen baba- és gyermekbarát termálfürdőjében a családok olyan különleges ajánlatokkal találkozhatnak, amelyeket teljes mértékben a gyermekes családok igényeihez igazítottak.


                       Még több infó Közép-Burgenlandról itt!

 

 

 

Négy Évszak Termálhotel

 

Négy Évszak Termálhotel Forrás: (c) Helmut Lackinger

 

A Négy Évszak Termálhotel, a Sonnentherme Lutzmannsburg termálfürdővel közvetlen összeköttetésben álló otthonos családi hotel. A szálloda filozófiája - „több családi együttlét, több üdülés” - garanciát jelent a pihentető és élményteli családi kikapcsolódásra. A vendégek a Sonnentherme Lutzmannsburg termálfürdő szolgáltatásait ugyanúgy használhatják, mint a szálloda saját pihenőázisát. A gyermekek kikapcsolódásáról a termálhotel vidám kabalafigurája, Klappi a gólya gondoskodik.

Klappi gólya, a gyerekek kabalája mindent elintéz

Klappi, a gólya végigkíséri vendégeit a szállodán: Klappi játéksarok várja a gyermekeket az előcsarnokban és az étteremben, Klappi gyermekbirodalmában felügyelet mellett tombolhatják ki magukat az apróságok, míg a szabadban speciális kalandjátszótér gondoskodik a vidám élményekről. Klappi kölcsönzőjében babakocsit, kerékpárt és számos további hasznos eszközt bérelhetnek a kisgyermekes családok. 

A közeli vízi-kalandparkban mindenki próbára teheti bátorságát, egyensúlyérzékét és koordinációs készségét. A jókedv minden esetben garantált. A környéken tett kirándulások izgalmas élményeket és különleges időutazásokat ígérnek a múltba: mint például a Landsee-i (lánzséri) vagy a lockenhausi (lékai) várban, a középkori hangulatú Unterrabnitzban (Alsórámócz) és a schwarzenbachi (feketevári) kelta faluban tett látogatások. Emellett izgalmas quad- vagy hajtánytúra alkalmával is felfedezhetjük a környező tájat.

 

                      Tovább a Négy Évszak Termálhotelhez!

 

 

 

Hajtánytúra Közép Burgenlandban

Hajtánytúra Közép-Burgenlandban Forrás: (c) Sonnenland Draisinentour

 

A hajtánytúra (Draisinentour) nem csupán különc kerékpáros kaland síneken, sokkal inkább sajátos élménytúra. A közép-burgenlandi hajtánytúrán garantált a szórakozás és a vidám kikapcsolódás. Hajtánnyal, segway-jel vagy elektromos hegyikerékpárral – a napfényes Közép-Burgenlandot számtalan módon fel lehet fedezni. A hajtányokkal egy 23 kilométer hosszú régi vasúti szakaszon közlekedhetnek a vendégek. A hajtány kialakításától függően egyszerre 4-12 fő utazhat a különleges szerkezeteken, amelyeket ugyanúgy pedálokkal kell hajtani, mint a kerékpárokat.

Fedezd fel hajtánnyal a vidéket!

A túra során Közép-Burgenland vadregényes tájaira egy régi vágányszakaszon kerekezve juthatunk el a Kékfrankos országából (Neckenmarktból) az élményekben és kulturális látnivalókban gazdag városkába, Oberpullendorfba (Felsőpulya). Az útvonal szőlőskertekkel, napraforgós mezőkkel tarkított árnyékos erdőkön, szemet gyönyörködtető szántóföldeken és romantikus falvakon vezet keresztül.

A túra során számtalan felfedeznivaló akad: hangulatos kis fazekas múzeum, modern építészeti múzeum, valamint egy kiállítás "A természet nyomában" címmel, egy festői kastélyban. Menetközben idilli pihenőhelyek és tágas grillezőhely csábít időzésre. A kulináris élményekről három állomás is gondoskodik, amely mindenféle finomságokkal várja a vendégeket a kiadós uzsonnáktól kezdve az ínyenceknek kedvező különlegességekig.

Finom cukrászati termékek és ízletes fagylalt várja a kirándulókat a pályaudvar saját pékségében. Akinek a 23 kilométer hosszú hajtánytúra nem lenne elég, az kipróbálhatja a régió elektromos hegyi kerékpárjait. Ezekkel a kerékpárokkal az elektromos rásegítésnek köszönhetően sokkal könnyebb az előrejutás és komolyabb erőkifejtés nélkül is bebarangolhatjuk a Deutschkreuz körüli dombhátakat.

A hajtánytúra főszezonja áprilistól októberig tart. Áprilisban és októberben péntektől vasárnapig, májusban és szeptemberben szerdától vasárnapig, júniustól augusztusig keddtől vasárnapig. Üzemidő: hétköznap 10.00–17.00 óráig, szombat, vasárnap és ünnepnapokon 9.00–18.00 óráig. Indulás: hétköznap 10.00–12.00 óráig, szombat, vasárnap és ünnepnapokon 9.00–12.00 óráig.                     Tudj meg a hajtányokról még többet itt!

 


 

Sonnentherme Lutzmannsburg

A Lutzmannsburgi fürdő Forrás: (c) Burgenland Tourismus_Peter Burgstaller

 

A Sonnentherme Lutzmannsburg termálfürdőben minden a családok körül forog - legyen szó a 270 méter hosszú megacsúszdáról vagy a pancsolóról. A felújításnak köszönhetően a meglévő Twister és Speedy csúszdákat öt további csúszdával egészítették ki, így most már minden korosztály kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet. A csúszdák királya minden kétséget kizáróan a 270 méter hosszú XXL Monster Ride, amelyen gumigyűrűkben ülve csúszhatunk le, egyszerre akár hárman is. Idén áprilistól nyitotta meg kapuit a világ leghosszabb (202 m) virtuális világ vízicsúszdája, ahol három különböző virtuális világ (sárkányok, űrlények és fantázia lények) közül lehet választani. Íme:

 

És még nincs vége az izgalmaknak: a gyerekek az erre szolgáló kültéri medencébe egy-, két- vagy háromméteres magasságból ugorhatunk a vízbe az ugrótoronyból, továbbá még magasabbra juthatnak az apróságok a mászófalon, amely ráadásul behajlik a víz fölé. A szabadban vidám vízi attrakciók és természetes árnyék várja a legkisebbeket. A szabadtéri programkínálatot egy ugrálóvár és a Bobby Car versenypálya teszi teljessé.

A nagyobbak a strandröplabdapályán és a minifutballpályán tombolhatják ki magukat. erőt gyűjteni és napozni pedig a parkosított kertben lehetséges.

Virtuális világ a lutzmannsburgi fürdő csúszdáján Forrás: Burgenland Tourismus GmbH


A szülők mindeközben a 170 négyzetméternyi vízfelületet és lazító pezsgőfürdőt kínáló új Relax World pihenőoázisban lazulhatnak. A különféle szaunákkal és infrakabinokkal is rendelkező modern szaunarészlegen garantáltak a forró pillanatok. A vidám kalandokat és az izzasztó szaunázást követően a vendégek az önkiszolgáló étteremben és a kávézóban olthatják szomjukat és éhségüket.

Nyitvatartási idő:
Baby World, Fun World, Speed World: hétfőtől csütörtökig és vasárnap 9:00–21:00 óráig. Pénteken és szombaton 9:00–22:00 óráig. A szálloda és a panzió vendégeinek belépés 8:30-tól.


                       Irány a Sonnentherme Lutzmannsburg!

 

 

 

Játssz velünk és nyerj hosszú hétvégét Közép-Burgenlandba! 

Tölts el 3 felejthetetlen napot a családdal, próbáld ki a hajtánytúrát és a szuper családi víziparkot!

 

Ha rád mosolyog a szerencse, a következő lesz a nyereményed: 

2 felnőtt, vagy 2 felnőtt + legfeljebb 2 gyermek részére, 3 nap/2 éjszaka félpanzióval Lutzmannsburgban, a Négy Évszak Termálfürdőben!
A termálhotel saját wellnessrészleggel rendelkezik, melyet a vendégek 16 éves kortól vehetnek igénybe.

A nyeremény tartalma:
- 4 ingyenes napi belépő + ezen túlmenően további kedvezményes belépők a Sonnentherme Lutzmannsburgba
- ajándék kupon 4 fő részére egy standard hajtánytúrára hétköznapokon, hétfőtől-péntekig

Játékszabályzathoz klikk ide!

Regisztráció a játékra

Milyen hosszú a hajtánytúra, amely Közép-Burgenland területén halad keresztül?
Hol található a világ leghosszabb virtuális világ vízicsúszdája?
Vezetéknév *
Keresztnév *
Születés éve *
E-mail cím *
Ir. szám *
Város *
Utca *
Házszám *
Telefonszám
 
Játék ÁSZF elfogadása és adatkezelési hozzájárulás.

Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem és az abban foglaltakat elfogadom. Az Adatkezelési tájékoztató ismeretében nyilatkozom, hogy az általam megadott adatok kezeléséhez hozzájárulok. Kijelentem, hogy az általam megadott adatokat az Adatkezelő – további intézkedések nélkül is - jogszerűen kezelheti, szükség esetén ahhoz az érintettek hozzájárulását is beszereztem, velük az Adatkezelési tájékoztató tartalmát megismertettem. Vállalom, hogy az Adatkezelő által részemre megküldött, az érintettnek szóló tájékoztatásokat szükség esetén az érintettnek – a lehető legrövidebb időn belül – továbbítom.

 
Kizárólag érdekes tartalom. Kérdd hírlevelünket. (Direkt marketing hozzájárulás)
Igen
Nem

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem. Az általam megadott adatok kezeléséhez hozzájárulok.

 
Direkt marketing hozzájárulás a Burgenland Tourismus részére.
Igen
Nem

Hozzájárulok, hogy a nyeremény felajánlója, e-mail üzenetet küldjön részemre. Adatvédelmi nyilatkozat


Olvass többet a témáról: burgenland, ausztria, virtuális vízicsúszda, termálfürdő, hajtánytúra, nyereményjáték

Ajánló