Menü

2009.08.25.     Hozzászólás 0

Készülj, szombaton OSG10!- kedvcsináló

Ugye te sem akarsz lemaradni az ország legnagyobb, és legszórakoztatóbb extrém sport fesztiváljáról? Akkor olvasd el mi vár rád, és gyere el a haverokkal!


A látványos rendezvényen meghívásos alapon a magyarországi sportélet szinte minden jeles képviselője jelen lesz, amely így átfogó képet nyújt a hazai action sport jelenlegi helyzetéről. A nagy volumenű szervezés az előző években már bizonyította, hogy aki kilátogat az OSG 10-re egy nagyszerű hangulatú showban és bemutatókban vehet részt!

És, hogy TE mindent tudj az eseményről, mi kifagattuk az OSG szervezőjét, Sárvári Zoltánt. Részletes program, és versenyzői listát pedig az interjú alatt tekintheted meg.


Kinek az agyából, és hogyan pattant ki az ötlet, hogy megszervezzétek az első OSG-t?


Szerény személyem, és az akkor még gyerekcipőben járó Offline magazin csapata volt az ötletgazda. Úgy gondoltuk, hogy egyrészt egy ilyen kaliberű esemény az újság ismertségének is jót tesz, továbbá ezen a részen komoly piaci rés tátongott kis hazánkban. Így létrehoztuk az újságunk címére utalva az Offline Sport Games-t, vagyis az OSG-t!

Miért pont a Nyugati-téri bevásárló központ tetejére került a rendezvény?

Erre nagyon egyszerű a válasz. Nekünk olyan hely kellett, amely központban van, és jó, ha van extrém sport kötödése. A Westend ezeknek a kritériumoknak megfelelt, csomópontban helyezkedik el, és már 10 éve is skate park működött a tetőteraszán.

Gondoltátok volna az első alkalom után, hogy a rendezvény az ország legnagyobb  extrém sport fesztiváljává válik?

őszintén szólva nem igazán. Az első alkalommal 3000 érdeklődő látogatott el a rendezvényünkre, amely már akkor a várakozásokat felülmúlóan jó hangulatban sikerült. Aztán, úgy a negyedik, és ötödik OSG táján kezdtük ráeszmélni, hogy mi szervezzük az ország legnagyobb érdeklődésre számot tartó extrém sport eseményét.

Hogyan sikerült a tavalyi rendezvény, mire számítotok az idei évben?

Tavaly 12 óra leforgása alatt 40 ezren látogattak ki az OSG-re. Reméljük, ez a szám idén tovább gyarapszik. Mondjuk erre minden esélyt megadunk, hiszen a tavalyi OSG-hez hasonlóan ismét két szinten rendezzük meg változatos, sokszínű eseményünket. Rengeteg profi bringást, skates-t, és sok más extrém sportőrültet hívtunk meg idén is, akik reményeink szerint látványos ugrásaikkal, mutatványaikkal szórakoztatnak majd minket. Illetve nagyszerű koncertek várják majd az idelátogatókat

Aki még nem volt OSG-n, azt mivel csalogatnátok el az eseményre?

Aki picit is nyitott az extrém sportokra, testközelből is megtapasztalná a legelképesztőbb akrobatikus mutatványokat, és szeretne egy jó hangulatú, látványos nyárzáró rendezvényen részt, annak itt a helye! Ilyen egyszerű!

Készültök-e valamilyen különlegességgel, újdonsággal a jubileumi, 10. OSG  tiszteletére?

Minden extrém sportágból a legjobbakat hívtuk meg, továbbá breakesek, hip-hop előadók, és a világ legjobb beatbox-osa is tiszteletét teszi nálunk! És, ami leginkább különlegesség teszi az eseményünket, hogy egyedülálló módon az országban, talán ez az utolsó komoly volmenű esemény, amely még mindig INGYENESEN látogatható!

Jövőre nézve milyen terveitek vannak az OSG-vel kapcsolatban?

Annyi biztos, hogy jövőre új helyszínen, új extrém sportokkal várunk majd mindenkit. Terveink szerint többek között motocross-osok, és wakeboard-osok is képviseltetni fogják magukat az eseményen!Olvass többet a témáról: bmx, bmx street, fingerboard, gördeszka, interjú, triál, offline sport games

Ajánló